Tech Reviews

PRO X 60 LIGHTSPEED: Το πρώτο 60% πληκτρολόγιο της Logitech

Η Logitech αφιέρωσε σημαντικό χρόνο και πόρους για την ανάπτυξη του Pro X 60 LIGHTSPEED, συνεργαζόμενη με περισσότερους από 60 επαγγελματίες παίκτες και δοκιμάζοντας 30 πρωτότυπα για να παραδώσει ένα πληκτρολόγιο που ανταποκρίνεται στα αυστηρά πρότυπα των oπαδών των esports. Το αποτέλεσμα είναι ένα πληκτρολόγιο που συνδυάζει τεχνολογία αιχμής με εργονομικό σχεδιασμό, καθιστώντας το μια συναρπαστική επιλογή για παίκτες που δίνουν προτεραιότητα στις επιδόσεις και τη λειτουργικότητα.

Εργονομικός αλλά πλούσιος σε δυνατότητες σχεδιασμός 

Το Logitech Pro X 60 LIGHTSPEED είναι το πρώτο 60% gaming πληκτρολόγιο της Logitech. Αυτή η κομψή συσκευή διαθέτει διαστάσεις 10,3 cm σε πλάτος, 29 cm σε ύψος και 3,9 cm σε βάθος, προσφέροντας έναν εξαιρετικά λιτό αλλά γεμάτο χαρακτηριστικά σχεδιασμό που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των gamers για επιδόσεις και φορητότητα. Το Pro 60 X είναι ένα εντυπωσιακό πληκτρολόγιο που είναι γρήγορο, ανταποκρίνεται στα δάχτυλα και προσφέρει αρκετές δυνατότητες προγραμματισμού μέσω του KEYCONTROL για να ξεπεράσει τις πιο συνηθισμένες προκλήσεις που είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν οι νέοι αγοραστές του είδους.

Το KEYCONTROL είναι εύκολο στη χρήση, απίστευτα αποτελεσματικό και κάνει ένα βήμα παραπέρα, επειδή μπορείτε να ορίσετε το πλήκτρο ενεργοποίησης σε άλλα περιφερειακά και να αντιστοιχίσετε πέντε διαφορετικές εντολές σε κάθε πλήκτρο. Tο KEYCONTROL παρέχει στους παίκτες περισσότερες επιλογές προσαρμογής, επιτρέποντάς τους να αντιστοιχίσουν έως και 15 λειτουργίες ανά πλήκτρο και να προσαρμόσουν το πληκτρολόγιό τους στο μοναδικό τους στυλ. Σε συνδυασμό με το G-SHIFT, μια προηγμένη λειτουργία που οι παίκτες μπορούν να αναθέσουν σε σχεδόν οποιοδήποτε κουμπί (όπως ένα πλευρικό κουμπί του ποντικιού σε μια ενέργεια), οι παίκτες μπορούν να ενεργοποιήσουν το νέο επίπεδο πλήκτρων και να έχουν γρήγορη πρόσβαση σε οποιοδήποτε από αυτά ή εντολή απευθείας κάτω από τα πλήκτρα του αριστερού χεριού και του WASD ή οποιοδήποτε άλλο προγραμματιζόμενο πλήκτρο του πληκτρολογίου. Αυτό σημαίνει ότι τα κρίσιμα πλήκτρα που λείπουν βρίσκονται ακριβώς εκεί που τα χρειάζεστε, εξασφαλίζοντας αστραπιαία πρόσβαση σε βασικές εντολές και ωθώντας τους παίκτες στη νίκη.

Ασύρματο χωρίς να σκέφτεσαι την μπαταρία

Όσον αφορά την ασύρματη συνδεσιμότητα, το Pro X 60 LIGHTSPEED προσφέρει ευελιξία με δύο λειτουργίες: LIGHTSPEED 2,4 GHz wireless και Bluetooth. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν το πληκτρολόγιο σε πολλές συσκευές, παρέχοντας ευελιξία και ευκολία για διάφορα gaming setup όπως η εναλλαγή από pc σε κάποα κονσόλα. Τα ειδικά κουμπιά στο πληκτρολόγιο διευκολύνουν την εναλλαγή μεταξύ των τρόπων της σύνδεσης, οπότε δεν θα χάσετε πολύ χρόνο συνδέοντας και ξεσυνδέοντας το πληκτρολόγιο κάθε φορά.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι ένας άλλος τομέας στον οποίο το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο ξεχωρίζει, παρέχοντας περίπου 3 ημέρες διάρκεια με ενεργοποιημένο τον RGB φωτισμό . Η φόρτιση του πληκτρολογίου είναι βολική μέσω του καλωδίου USB-C έξι μέτρων που περιλαμβάνεται στην συσκευασία. Το πληκτρολόγιο μπορεί φυσικά  να χρησιμοποιηθεί ενσύρματα κατά τη διάρκεια της φόρτισης επιτρέποντας να απαλλαγείτε από άγχος του να σας “σβησει” στο χέρι.

Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό του Pro X 60 LIGHTSPEED είναι ο ρυθμιστής της έντασης που βρίσκεται βολικά στην αριστερή πλευρά του πληκτρολογίου ο οποίος δίνει την δυνατότητα για  ένα ομαλό, προσιτό έλεγχο του ήχου, επιτρέποντας στους παίκτες να ρυθμίζουν τα επίπεδά του γρήγορα και εύκολα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η σκόπιμη τοποθέτηση του από τη Logitech αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή της για σχεδιασμό με επίκεντρο τον χρήστη, διασφαλίζοντας ότι τα βασικά στοιχεία ελέγχου είναι εύκολα προσβάσιμα ένα άψογο gaming expierience.

Στο σύνολό του, το Pro X 60 LIGHTSPEED είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους παίκτες που αναζητούν ένα γρήγορο ασύρματο 60% πληκτρολόγιο με σταθερές επιδόσεις, πλούσιες επιλογές προσαρμογής και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Είτε είστε επαγγελματίας είτε casual παίκτης, το Pro X 60 LIGHTSPEED προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο gaming.

Ευχαριστούμε θερμά την Logitech G για την παροχή του πληκτρολογίου. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss the News, Samurai!

Εγγράψου στο Newsletter του ggunews.gr για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα καυτά νέα στον κόσμο του Internet και της τεχνολογίας!
Newsletter