Tech Reviews

Logitech G Pro X 2 Review – GGU

Το Logitech G Pro X 2 Lightspeed είναι ένα ασύρματο μοντέλο υψηλών προδιαγραφών σχεδιασμένο και δοκιμασμένο από κορυφαίους παίκτες Esports, το οποίο υιοθετεί το σχεδιασμό του προκατόχου του και προσθέτει μερικά ευπρόσδεκτα νέα χαρακτηριστικά.

Αυτή η δεύτερη έκδοση είναι πλέον εξοπλισμένη με μετατροπείς γραφενίου, οι οποίοι είναι πιο αποτελεσματικοί και επωφελείται από ορισμένες εργονομικές προσαρμογές με την άφιξη ιδίως των περιστρεφόμενων κουδουνιών. Βρίσκουμε το ίδιο μεταλλικό στεφάνι, καλυμμένο με αφρώδες υλικό και ραμμένο απομίμηση δέρματος. Τα πλαστικά μέρη που σφραγίζουν αυτό το τόξο έχουν βελτιωθεί ελαφρώς και είναι πιο διακριτικά. Η ρύθμιση του εύρους της ζώνης κεφαλής προσφέρει σημαντική ελευθερία προσαρμογής στη μορφολογία του καθενός και διαθέτει καλά σημειωμένες εγκοπές.

Η εμπειρία μας με τα ακουστικά…

Εν ολίγοις, ωραίες αναβαθμίσεις σε ένα ήδη εξαιρετικό ακουστικό. Η ποιότητα της αισθητικής, της κατασκευής και των υλικών έχει μεταφερθεί από την προηγούμενη έκδοση του ακουστικού. Παραμένει άνετο στη χρήση για παρατεταμένες περιόδους, ενώ από την πρώτη στιγμή που θα το πιάσεις στα χέρια σου διακρίνεις τόσο από την αίσθηση όσο και από το βάρος του την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

Η μπαταρία ιόντων λιθίου διαθέτει διάρκεια ζωής έως και 20 ώρες και φορτίζεται πολύ γρήγορα  χάρη στη σύνδεση USB-C. Η ασύρματη τεχνολογία LIGHTSPEED είναι μια πραγματική απόλαυση. Είχαμε μεγάλες προσδοκίες για την εφαρμογή της στον ήχο με τα video games. Ευτυχώς, οι ελπίδες μας δεν διαψεύστηκαν.

Τα ακουστικά έχουν συνολικά πολύ καλό ήχο, με ισορροπημένη αναπαραγωγή ήχου που δεν πέφτει στην κλασική παγίδα των ακουστικών gaming, δηλαδή την (καταχρηστική) έμφαση στις χαμηλές συχνότητες. Όλο το φάσμα μπορεί να εκφραστεί, γεγονός που επιτρέπει στο G Pro X 2 Lightspeed να είναι εξίσου άνετο στο παιχνίδι όσο και στην ακρόαση μουσικής.

Είναι ιδιαίτερη η αίσθηση της ακρίβειας και της ισορροπίας που αναδύεται μετά τις πρώτες ώρες χρήσης, ειδικά επειδή εξακολουθεί να είναι δυνατή η προσαρμογή της αναπαραγωγής του ήχου μέσω του ισοσταθμιστή. Στο παιχνίδι, όλα τα στοιχεία του περιβάλλοντος φτάνουν στα αυτιά με σαφή τρόπο, η εμβάθυνση ευνοείται περισσότερο από το πλάτος του ηχητικού σκηνικού και την καλή στερεοφωνία. Ωφελούμαστε επίσης από μια πολύ σωστή παθητική μόνωση με τα μαξιλαράκια από δερματίνη.

Όσο αναφορά το μικρόφωνο. Ποτέ δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να είναι ευχαριστημένος με οποιοδήποτε headset mic που έχω δοκιμάσει. Θεωρώ πως όποιος είναι πρόθυμος να αποκτήσει ακουστικά τέτοιου επιπέδου ποιότητας ήχου θα κάνει το ίδιο και για την ποιότητα του μικροφώνου, δηλαδή θα αγοράσει ένα ξεχωριστό μικρόφωνο. Το ίδιο ισχύει και σε αυτή τη περίπτωση. Βέβαια, με όλες τις δυνατότητες που σου προσφέρει το G HUB – όπως το Blue VO!CE – αυτή η “αδυναμία” μπορεί να μην γίνει και καθόλου αντιληπτή εφόσον χρησιμοποιηθεί για πιο καθημερινά πράγματα (π.χ. συνομιλίες μέσω discord).

 width=
Τα selling points…

«Ισχυρές» Συνδέσεις – Αντιμετωπίστε οποιαδήποτε κατάσταση σε οποιοδήποτε μέρος με βελτιωμένες ασύρματες συνδέσεις Bluetooth και LIGHTSPEED αλλά και ενσύρματη (3.5 mm Aux). Η τεχνολογία LIGHTSPEED τώρα παρέχει ασύρματη σύνδεση επαγγελματικού επιπέδου με έως και 50 ώρες χρήσης με μία μόνο φόρτιση και σταθερή εμβέλεια έως 30 μέτρα.

Βραβευμένη PRO Σχεδίαση – Σχεδιασμένο για επαγγελματίες παίκτες και σε συνεργασία με αυτούς, το PRO X 2 διαθέτει ανθεκτικό αλλά ελαφρύ πλαίσιο από αλουμίνιο και χάλυβα και εξαιρετική άνεση με περιστρεφόμενη, ανθεκτική άρθρωση και αφαιρούμενα μαξιλαράκια αυτιών από δερματίνη και βελούδο.

Επικοινωνήστε με εμπιστοσύνη – το καρδιοειδές μικρόφωνο 6 χιλ. σε αποσπώμενο βραχίονα, με το προηγμένο λογισμικό Blue VO!CE «φιλτράρεται» μέσω του G HUB, για ξεκάθαρες και σταθερές επικοινωνίες.

DTS Headphone:X 2.0 Surround Sound – Ο ήχος κυκλικής ακριβείας σάς βοηθά να γνωρίζετε ακριβώς πού βρίσκονται οι αντίπαλοί σας πριν σας βρουν, με καθηλωτικές εμπειρίες στο ηχητικό περιβάλλον κάθε παιχνιδιού.

Το συμπέρασμα…

Το Logitech G Pro X 2 Lightspeed είναι ένα όμορφα σχεδιασμένο gaming σετ ακουστικών με εξαιρετική ποιότητα ήχου. Τα ακουστικά εντυπωσιάζουν με την ποιότητα κατασκευής, τα άνετα υλικά και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Προσφέρουν ασυζητητί μια καθηλωτική εμπειρία gaming. Συνολικά, το Logitech G Pro X 2 Lightspeed είναι μια ελκυστική επιλογή για τους παίκτες που αναζητούν ένα ακουστικό υψηλής ποιότητας που θα τους συνοδεύει στις περιπέτειες τους.

Το Wireless Gaming Headset PRO X 2 LIGHTSPEED είναι διαθέσιμο τώρα στο LogitechG.com με προτεινόμενη λιανική τιμή €279. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα LogitechG.com/pro-x-2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss the News, Samurai!

Εγγράψου στο Newsletter του ggunews.gr για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα καυτά νέα στον κόσμο του Internet και της τεχνολογίας!
Newsletter