Tech Reviews

HyperX Cloud Alpha Headset Review: Άνεση χωρίς εκπτώσεις!

[the_ad id=”964″]

Πήραμε στα χέρια μας και βάλαμε τα Cloud Alpha ακουστικά της HyperX. Με το που το κάναμε καταλάβαμε γιατί αυτό το headset είναι στις καρδιές τόσων ανθρώπων. Πρόκειται για ένα headset με τρομερή δυναμική και ασυναγώνιστη ανθεκτικότητα. Επειδή ωστόσο θέλουμε και εσύ αγαπητέ αναγνώστη να βιώσεις αυτή την εμπειρία, παρακάτω θα δεις το αναλυτικό review μας!

Πως είναι σαν αίσθηση το HyperX Cloud Alpha;

Το set έχει σχεδιαστεί με σκοπό την άνεση και την αντοχή. Απαρτίζεται από μεταλλικά στοιχεία και χοντρές επιστρώσεις με “αφράτα” μαξιλαράκια. Όλα τα κινούμενα μέρη του συνδέονται με δυνατές αρθρώσεις. Τα cups καλύπτουν κάθε μέγεθος και σχήμα αυτιού, και το λέω εγώ που έχω τηγανίτες εδώ και 26 χρόνια. Η ηχομόνωση είναι εξαιρετική και πραγματικά εντυπωσιάζει, τόσο στο incoming όσο και στον outgoing ήχο. Τολμώ να πω μάλιστα πως είναι μακράν απ’ τις καλύτερες της αγοράς. Επιπρόσθετα, τα extendable μέρη του σας αφήνουν να το προσαρμόσετε στο κεφάλι σας με πλήρη σταθερότητα. Σε περιόδους έντασης και πίεσης (όταν χρειαστεί να το πετάξεις ή να το κοπανήσεις το γραφείο), το headset μας έβγαλε ασπροπρόσωπους. Ευχόμαστε να μη φτάσετε ποτέ σε αυτό το σημείο, αλλά με αυτό το εργαλείο μπορείτε να εκνευριστείτε άφοβοι. Σε περίπτωση βλάβης, το μικρόφωνο και τα καλώδια αντικαθίστανται άμεσα, απαλλάσσοντας σας έτσι από την αγορά ενός νέου headset.

Από δυνατότητες;

Πάνω στα ακουστικά θα βρεις μια ροδέλα για το volume, το on/off και ένα bluetooth κουμπί. Μιλάμε για no-frills ακουστικά, με τα απολύτως απαραίτητα για κάθε λογής χρήστη. Ίσως το σημαντικότερο προσόν τους είναι οι μπαταρία που διαρκεί 300 ώρες με 5 ώρες φόρτισης. Can’t top that.  Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, δεν χρειάζονται περίπλοκα προγράμματα και διάφορα gimmicks. Ό,τι έχει θύρα USB ή 3,5mm jack, μπορεί να συνδεθεί με τα ακουστικά. Υποστηρίζει 3D ήχο (και) για τους console players ώστε να μην χάνεται το παραμικρό που έχει να προσφέρει το σύστημα σας. Με αυτό τον τρόπο το headset αποκτά πλήρη συνδεσιμότητα και άμεση εγκατάσταση στο σύστημα της επιλογής σας. Τι πιο όμορφο απ’ την plug-n-play λειτουργία;

HyperX Cloud Alpha Wireless review | BGR

Bass, Μids, Μικρόφωνο

Οι χαμηλές νότες δεν θα σε ενοχλήσουν καθόλου. Μιλάμε για την πλήρη αναγνώριση τους σε σημείο που ένα αυτί θα αισθανθεί πως άκουσε για πρώτη φορά ορισμένα σημεία σε χιλιοπαιγμένους ήχους (όπως μουσική). Αντίστοιχα, στο gaming ήχοι όπως βήματα και αργά ανοίγματα πόρτας μπαίνουν πλέον στο “ραντάρ” σου. Ετοιμάσου να γίνεις pro! Το αποσπώμενο μικρόφωνο είναι ευλύγιστο, σταθερό και αξιόπιστο. Κάνει αξιοπρεπή δουλειά σε voice chat, απλά περνάει τη φωνή αρκετά πιο μπάσα απ’ ότι είναι. Αν η μετάδοση του ήχου είναι μεγάλο ζήτημα για εσάς, προτείνω ένα ξεχωριστό μικρόφωνο. Παρ’ όλα αυτά, δεν αντιμετωπίστηκε κανένα θέμα με την ένταση ή την ταχύτητα μετάδοσης του σε games ή chats.

HyperX Cloud Alpha Wireless Review - RTINGS.com

Ναι, αλλά να το αγοράσω;

Ναι. Να το αγοράσεις. Πρόκειται για ένα headset-πούπουλο, με απίστευτη άνεση και ελάχιστο βάρος. Το comfort σε συνδυασμό με την ανθεκτικότητα του, καθώς και η απαράμιλλη ηχομόνωση καθιστούν τα HyperX Cloud Alpha έναν πολύ σοβαρό παίκτη στην αγορά. Αα, και φυσικά, η τιμή τους είναι ιδιαίτερα ελκυστική για όσα προσφέρουν. Με κόστος κάτω των 100 ευρώ, δύσκολα τα αφήνεις στο ράφι. Συμπερασματικά, τα ακουστικά είναι λιτά και πανέμορφα. Δίνουν όσα θες χωρίς εκπτώσεις και χάρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss the News, Samurai!

Εγγράψου στο Newsletter του ggunews.gr για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα καυτά νέα στον κόσμο του Internet και της τεχνολογίας!
Newsletter