Ο βετεράνος developer του Assassins’ Creed, Jean Guesdon, ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι αποχωρεί από τη Ubisoft μετά από 17 χρόνια. Ως creative director σε μερικούς από τους πιο αγαπημένους τίτλους του franchise, συμπεριλαμβανομένου του Assassin’s Creed IV: Black Flag, είναι η πιο πρόσφατη αποχώρηση από ατην εταιρεία η οποία αυτή τη στιγμή αγωνίζεται να ξεπεράσει τις καθυστερήσεις και τις ακυρώσεις.

> Hοgwarts Legacy Review: Ερωτευτείτε ξανά τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ

> Hogwarts Legacy: Σπάει μεγάλα ρεκόρ!

“Γεια σε όλους, το 2023 θα ξεκινήσει για μένα με το τέλος λίγο περισσότερων από 17 τρομερών χρόνων στη Ubisoft Montreal”, έγραψε σήμερα ο Guesdon στο LinkedIn. “Δεν μπορώ να εκφράσω πόσα οφείλω σε αυτή τη μοναδική εταιρεία. Τόσοι πολλοί άνθρωποι γνωρίστηκαν, τόσες πολλές δεξιότητες διδάχθηκαν και τόσα πολλά projects πραγματοποιήθηκαν. Και το Assassin’s Creed, φυσικά το Assassin’s Creed”.

Ευχαρίστησε την εταιρεία και υπέγραψε το σημείωμα με ένα χαμογελαστό emoji, αλλά δεν υπαινίχθηκε πού μπορεί να κατευθυνθεί στη συνέχεια. Μέχρι τώρα, ο Guesdon είχε περάσει τα τελευταία πέντε χρόνια ως creative director σε ένα άγνωστο παιχνίδι στην Ubisoft Montreal. Πηγές του Kotaku αναφέρουν ότι πρόκειται για το παιχνίδι με την κωδική ονομασία Renaissance, ένα co-op game με αποχρώσεις του Minecraft. Τρεις πρώην προγραμματιστές της Ubisoft με γνώση του έργου δήλωσαν ότι το θεωρούσαν ένα από τα πιο ελπιδοφόρα έργα της εταιρείας, αν και δεν είναι σαφές πώς μπορεί να το επηρεάσει η αποχώρηση του Guesdon.

About author
mm

Christos Devetzis

Δημιούργησα το Greek Gaming Universe με ένα σκοπό: να μαζέψω σε ένα μέρος άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Your email address will not be published. Required fields are marked *