Ο Twitch streamer xQc μίλησε για τους ανθρώπους που παρενοχλούν τους streamers επειδή παίζουν Hogwarts Legacy.

Ως αποτέλεσμα μιας σειράς tweets που μοιράστηκε η J.K. Rowling σχετικά με την ταυτότητα των φύλων είχε απότελεσμα η συγγραφέας του Harry Potter να κατηγορηθεί για τρανσφοβία, πολλοί θαυμαστές έχουν ζητήσει το μποϊκοτάζ του βιντεοπαιχνιδιού Hogwarts Legacy που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες.

> Hοgwarts Legacy Review: Ερωτευτείτε ξανά τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ

Πρόσφατα, οι streamers Shelby και Matt, γνωστοί και ως Girlfriend Reviews, πήραν στα χέρια τους το παιχνίδι την ημέρα της κυκλοφορίας και έκαναν streaming παίζοντας το, και είναι δίκαιο να πούμε ότι δεν ήταν όλοι ευχαριστημένοι. Παρά το γεγονός ότι η Shelby και ο Matt δεν πλήρωσαν για το παιχνίδι και χρησιμοποίησαν το streaming για να συγκεντρώσουν χρήματα για το Trevor Project – έναν οργανισμό που παρέχει 24/7 υπηρεσίες υποστήριξης σε κρίσεις σε νεαρά LGBTQ+ άτομα – αντιμετώπισαν έντονες αντιδράσεις, σε τέτοιο βαθμό που η Shelby φέρεται να έβαλε τα κλάματα και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το stream.

Ο συνάδελφος streamer στο Twitch, xQc – πραγματικό όνομα Felix Lengyel – έχει από τότε μιλήσει ενάντια στην κριτική που δέχτηκε επειδή έπαιξε το Hogwarts Legacy. Απευθυνόμενος στην οργή του κόσμου για όσους αγοράζουν το παιχνίδι, ο xQc υποστήριξε: “Οι άνθρωποι χρηματοδοτούν κάθε είδους κακό με τις αγορές τους σε όλους τους τομείς με πολύ χειρότερους τρόπους από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε”.

Κατά τη διάρκεια της δικής του μετάδοσης του παιχνιδιού, ο xQc συνέχισε: “Τώρα προσπαθείτε να κάνετε τους ανθρώπους να αισθάνονται άσχημα επειδή αγοράζουν ένα βιντεοπαιχνίδι; Bro, you need to s**k my balls. F**king libt**d andys.”

About author
mm

Christos Devetzis

Δημιούργησα το Greek Gaming Universe με ένα σκοπό: να μαζέψω σε ένα μέρος άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Your email address will not be published. Required fields are marked *