Ο CEO της Meta, Mark Zuckerberg, αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο του Elon Musk, ο οποίος προτρέπει συνεχώς τους χρήστες του Twitter να μεταβούν στην επί πληρωμή συνδρομή του Twitter Blue. Ως πείραμα, η Meta προσφέρει τώρα και συνδρομή επί πληρωμή για το Facebook και το Instagram, η οποία ονομάστηκε Meta Verified.

> ΑΓΓΕΛΙΑ: ΖΗΤΕΙΤΑΙ GAMER ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

“Αυτή την εβδομάδα αρχίζουμε να αναπτύσσουμε το Meta Verified – μια συνδρομητική υπηρεσία που σας επιτρέπει να επαληθεύσετε το λογαριασμό σας με μια κρατική ταυτότητα, να λάβετε ένα μπλε σήμα, να αποκτήσετε επιπλέον προστασία από λογαριασμούς που ισχυρίζονται ότι είναι εσείς και να έχετε άμεση πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών”, γράφει ο Zuckerberg. “Αυτή η νέα λειτουργία αφορά την αύξηση της αυθεντικότητας και της ασφάλειας σε όλες τις υπηρεσίες μας”.

Με 11,99 $ το μήνα όταν αγοράζεται μέσω του ιστότοπου και 14,99 $ μέσω της εφαρμογής για κινητά, οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν ένα μπλε σήμα επαλήθευσης δίπλα στο όνομά τους, αυξημένη προβολή στην πλατφόρμα, υποστήριξη κατά προτεραιότητα και άλλα οφέλη.

About author
mm

Christos Devetzis

Δημιούργησα το Greek Gaming Universe με ένα σκοπό: να μαζέψω σε ένα μέρος άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Your email address will not be published. Required fields are marked *