Εν όψει της επικείμενης άφιξής της δεύτερης σεζόν του Call of Duty: Warzone 2, η Activision έδωσε μια πρώτη ματιά στο Ashika Island, τον νέο χάρτη που είχε προαναγγελθεί.

Η Activision αποκάλυψε επίσημα το Ashika Island σε μια σειρά αναρτήσεων στο Twitter, εξηγώντας ότι ο νέος “μικρός χάρτης” θα φιλοξενήσει τόσο αγώνες DMZ όσο και το επιστρεφόμενο Resurgence mode – το οποίο ανεβάζει τον ρυθμό μειώνοντας τον αριθμό των παικτών σε 40-50 και επιτρέποντας τα respawns.

Η συνοδευτική αεροφωτογραφία του Ashika Island αναδεικνύει μια σειρά από βασικά σημεία – με την επισήμανση Residential, Shipwreck, Tsuki Castle, Port Asika, Town Centre, Beach Club και Ogaikku Farms – με τέσσερα από τα ορόσημα του χάρτη να αποκαλύπτονται πιο λεπτομερώς μέσω screenshot στο twitter από την official σελίδα του Call of Duty.

Tο Ashika Island και το Resurgence φτάνουν ως μέρος της ελαφρώς καθυστερημένης Season 2 του Warzone 2 στις 15 Φεβρουαρίου. Περιμένετε επίσης να δείτε μεταξύ των άλλων την επιστροφή του 1v1 Gulag στη λειτουργία Battle Royale, μία νέα ρύθμιση της δυσκολίας του παιχνιδιού, καθώς και αλλαγές στο looting και τα loadouts της DMZ.

 

About author

Νikos Sotos

"Morning Mr Freeman, looks like your running late"

Your email address will not be published. Required fields are marked *