Video Games Reviews

V Rising Review – GGU

Ξυπνάς ως ένα βαμπίρ μετά από έναν ατελείωτο ύπνο σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι κυνηγούν το είδος σου. Είσαι διψασμένος.. Χρειάζεσαι αίμα για να ανακτήσεις την χαμένη σου δύναμη και ένα κάστρο για να επιβιώσεις απ’ τον ήλιο και τους ανθρώπους. Το V Rising είναι μία open world survival ARPG εμπειρία φτιαγμένη από την Stunlock Studios και ήρθε για να σου δώσει την δύναμη και την οπτική ενός βαμπίρ!

Ένας τρομακτικός κόσμος!

Ο κόσμος του V Rising είναι πανέμορφος με μεγάλα δάση γεμάτα ζωή (ή και όχι), σπηλιές, μεταφυσικά τέρατα, ανθρώπους και φυσικά πολλούς άλλους παίκτες που μπορεί να λαχταρούν ό,τι είναι δικό σου. Γενικά μας άφησε άφωνους ο κόσμος και η αίσθηση που μας έδωσε αυτό το παιχνίδι γιατί ήξερε πως ακριβώς πως να συνδυάσει ένα χαρούμενο συναίσθημα βλέποντας ένα όμορφο τοπίο, με τον τρόμο που μπορεί να μας προξενήσει με τους διάφορους κινδύνους που μας περίμεναν. Τα animations και τα visuals ήταν εκπληκτικά και smooth σε κάθε κομμάτι, είτε είναι στο περιβάλλον, είτε σε combat κάνοντας το παιχνίδι αρκετά απολαυστικό.

Δίψα για αίμα!

Το παιχνίδι μας δίνει 6 ειδών ικανότητες και 8 ειδών όπλων για χρήση αλλά όλα χρειάζονται σωστό στόχο και σωστό timing. Το V Rising είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται περισσότερο στην ικανότητα του παίκτη παρά στο όπλο. Πράγμα που σημαίνει οτι για εμάς είναι ένα τεράστιο συν καθώς σε τέτοιου είδους παιχνίδια συνηθίζονται πολλά unfair advantages απέναντι στους casual players όσον αφορά το PvP κομμάτι.

Είδη μαγείας:

Μαγεία αίματος
“Η μαγεία του αίματος είναι η έμφυτη δύναμη που κατοικεί σε όλους τους βρικόλακες. Οι αιμοβόρες τέχνες τραβούν τη ζωτική δύναμη από τους εχθρούς σας, μετατρέποντας το αίμα και τον πόνο τους σε τροφή σας.”

Μαγεία του χάους
“Οι φλόγες του κενού δεν μπορούν να σβηστούν. Οι τρεμάμενες ενέργειές τους αποτεφρώνουν τους εχθρούς σας και σας ωθούν πέρα από τα όριά σας με κύματα δύναμης του κενού.”

Ανίερη μαγεία
“Οι ιερόσυλες τέχνες θα διαβρώσουν και θα τσακίσουν όσους σας αντιστέκονται, μετατρέποντάς τους σε πιστούς υπηρέτες στον θάνατο. Αφήστε την πανούκλα και τον τρόμο να κατακλύσουν τους εχθρούς σας, ενώ ο στρατός των νεκρών σας συνεχίζει να αυξάνεται.”

Μαγεία ψευδαίσθησης
“Μπες στο μυαλό των εχθρών σου, σπέρνοντας σύγχυση και στοιχειώνοντάς τους με οράματα φαντασμάτων και εμφανίσεων. Όσοι δεν το βάλουν στα πόδια θα είναι πολύ αδύναμοι για να αντεπιτεθούν.”

Μαγεία παγετού
“Διατάξτε τους ψυχρούς ανέμους των χιονοθύελλών και των χαλαζοκαταιγίδων, παγώνοντας αργά τους εχθρούς σας σε παγωμένα γλυπτά φρικτού κρύου ή καρφώνοντάς τους σε ακίδες πάγου.”

Μαγεία καταιγίδας
“Αξιοποιήστε τις αστραπές και τις βροντές για να καταστρέψετε τους εχθρούς σας. Γίνε ο ίδιος ο ηλεκτρισμός, τρεμοπαίζοντας ανάμεσα στους εχθρούς σου, ενώ εσύ θα φέρνεις την πλήρη μανία της καταιγίδας.”

ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΣΤΡΑ!

Και τώρα μπαίνουμε επιτέλους στο αγαπημένο μας κομμάτι του παιχνιδιού, το base building φυσικά! Το V Rising μας έδωσε την δυνατότητα να χτίσουμε σύνθετα κάστρα μέχρι και 6 ορόφων, χρησιμοποιώντας τους χώρους για crafting, αποθήκευση, βασιλικές κρεβατοκάμαρες και μπαλκόνια… για όταν δύσει ο ήλιος φυσικά. Το building system μας εξέπληξε ευχάριστα καθώς υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για διακόσμηση που δένουν ομαλά με την συνολική εμπειρία ενώ ταυτόχρονα είναι και απαραίτητα για το progress του παιχνιδιού.

Συνολική εμπειρία!

Το V Rising είναι ένα πάρα πολύ ευχάριστο και ξεχωριστό survival παιχνίδι διότι μας έδωσε κινδύνους που δεν είχαμε ξανά συναντήσει στο παρελθόν. Τα γραφικά και οι ήχοι σε συνδυασμό με τα ομαλά animations μας έβαλαν πραγματικά στον κόσμο των βαμπίρ χωρίς δυσκολία. Πραγματικά προσπαθήσαμε να βρούμε τα αρνητικά του παιχνιδιού για να μην υπάρχει μια μονόπλευρη άποψη αλλά δεν μπορούσαμε να βρούμε και γι’αυτό πιστεύουμε πως το V Rising είναι ένα απ’ τα καλύτερα παιχνίδια στο είδος του αυτή τη στιγμή.

Όσον αφορά τα κάστρα δεν χρειάζεται να ξαναπούμε, ακόμα χτίζω…

Ο κωδικός αποκτήθηκε μέσω του Keymailer

Μπορείτε να αποκτήσετε το παιχνίδι με 10% έκπτωση πατώντας ΕΔΩ!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss the News, Samurai!

Εγγράψου στο Newsletter του ggunews.gr για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα καυτά νέα στον κόσμο του Internet και της τεχνολογίας!
Newsletter