Η THQ Nordic αποκάλυψε πρόσφατα ότι εργάζεται πάνω στο Titan Quest 2, τη συνέχεια του δημοφιλούς action RPG του 2006. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από την Grimlore Games, γνωστή για τη δουλειά της στο Spellforce III, και οδηγεί τους παίκτες σε μια νέα περιπέτεια όπου πρέπει να εντοπίσουν και να αντιμετωπίσουν τη Nemesis, τη θεά της τιμωρίας, η οποία προκαλεί χάος παρεμβαίνοντας στα νήματα της μοίρας.

Το παιχνίδι θα τρέχει στην Unreal Engine 5 και διαθέτει έναν λεπτομερώς σχεδιασμένο ανοιχτό κόσμο με έναν δυναμικό κύκλο ημέρας-νύχτας. Αυτός ο κόσμος κατοικείται από διάφορα μυθολογικά πλάσματα, συμπεριλαμβανομένων των τρομερών Stymphalian που περιγράφονται ως ανθρωποφάγα πλάσματα με χάλκινα ράμφη και κοφτερά μεταλλικά φτερά.

Το Titan Quest 2 θα επαναφέρει και θα επεκτείνει το Masteries system από το αρχικό παιχνίδι. Αυτό το σύστημα επιτρέπει στους παίκτες να συνδυάζουν skills από διαφορετικά Unlock Trees, παρέχοντας μια μοναδική και customizable εμπειρία gameplay.

Το αρχικό Titan Quest χαίρει μεγάλης εκτίμησης στην κοινότητα των RPG και βρίσκεται στην 35η θέση της λίστας με τα καλύτερα RPG. Η THQ Nordic έχει κυκλοφορήσει αρκετά expansions από τότε που απέκτησε την IP το 2013.

About author
mm

Christos Devetzis

Δημιούργησα το Greek Gaming Universe με ένα σκοπό: να μαζέψω σε ένα μέρος άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Your email address will not be published. Required fields are marked *