Τα τελευταία Boxed charts για το Ηνωμένο Βασίλειο(UK) βγήκαν, και αναμενόμενα το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom κάνει “Ascend” στην κορυφή!

Σύμφωνα με τον Chris Dring από το GamesIndustry.biz, η τελευταία προσθήκη Zelda από τη Nintendo είναι το μεγαλύτερο Boxed Launch του 2023 μέχρι στιγμής, ξεπερνώντας το Hogwarts Legacy κατά 54%. Ξεπέρασε επίσης τον προκάτοχό του, το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, κατά το εντυπωσιακό ποσοστό 173% και είναι ήδη το τέταρτο μεγαλύτερο παιχνίδι Zelda όλων των εποχών σε έσοδα, ακριβώς πίσω από το The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Ωστόσο, δεν είναι ακριβώς το μεγαλύτερο λανσάρισμα του Switch όλων των εποχών, καθώς αυτός ο τίτλος εξακολουθεί να ανήκει στο Pokémon Scarlet and Violet.

Προφανώς, εφόσον η Nintendo δεν Μοιράζεται τα Digital data της δεν έχουμε και την πιο καθαρή εικόνα για τα πως τα πάει το παιχνίδι στο launch. Αλλά αν κρίνουμε από τα boxed sales, υπάρχει μια υποψία ότι το Tears of the Kingdom μπορεί να γίνει το παιχνίδι Zelda με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών αργά ή γρήγορα.

Εδώ είναι μια μάτια στα Top 10 Games αυτής της βδομάδας:

Your email address will not be published. Required fields are marked *