Φαίνεται πως όλο το επιθετικό μάρκετινγκ που συνόδευσε την κυκλοφορία της ταινίας “The Super Mario Bros”  έχει ξεκάθαρα αποδώσει καρπούς. Η ταινία σημείωσε νέο ρεκόρ πωλήσεων κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 15 και 16 Απριλίου και αναμένεται να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια όσο βρίσκεται στις αίθουσες.

Το Deadline ανέφερε πρόσφατα ότι η Super Mario ταινία έκανε 678 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις μέχρι στιγμής, με 330 εκατομμύρια δολάρια να προέρχονται από τη διεθνή αγορά. Αυτή τη στιγμή είναι η νούμερο ένα κυκλοφορία σε 26 χώρες. H Nintendo έχει προωθήσει την ταινία σε ένα λούνα παρκ, την ημέρα Mario Day, και έχει στείλει τον Shigeru Miyamoto σε μια πολυδιαφημισμένη περιοδεία Τύπου, συν το ότι πρόκειται για ένα από τα πιο εμβληματικά IP βιντεοπαιχνιδιών, οπότε τα νούμερα δεν αποτελούν έκπληξη.

Δεδομένου ότι το τέλος της ταινίας SMB προκάλεσε ένα πιθανό sequel, ενδεχομένως η Nintendo να χαλαρώσει τα ηνία και να αφήσει την Illumination να αναπνεύσει λίγο. Ας ελπίσουμε πως θα μπορέσουν να κάνουν περισσότερα με την επόμενη ταινία τώρα που η πρώτη ήταν τόσο επιτυχημένη εμπορικά.

About author

Νikos Sotos

"Morning Mr Freeman, looks like your running late"

Your email address will not be published. Required fields are marked *