Στο Chapter 4 Season 3, το competitive mode θα περιλαμβάνει το FNCS Major 3, το FNCS Last Chance Major και ένα ξεκαθάρισμα με νέες μορφές Zero Build, Cash Cups, PlayStation Cups και περισσότερα Victory Cash Cups!

RANKED και COMPETITIVE

Η Season Zero διαρκεί μέχρι το τέλος του Battle Royale Chapter 4 Season 3. Αυτό το διάστημα θα γίνουν διάφορες αλλαγές, όπως η βελτίωση των χρόνων αναμονής στην ουρά, η επιβεβαίωση ότι το matchmaking σας φέρνει αντιμέτωπους με παίκτες με παρόμοια Ranks και πολλά άλλα.
Στο Battle Royale Chapter 4 Season 3, η κατάταξή σας θα αποτελεί, μεταξύ άλλων παραγόντων, προϋπόθεση συμμετοχής σε τουρνουά που διοργανώνει η Epic. Αυτό περιλαμβάνει τουρνουά για διάφορα cosmetic prizes, όπως τα FNCS Community Cups, καθώς και τουρνουά για χρηματικά έπαθλα, όπως το Console Champions Cup.

RANK RESET

Στο τέλος της Season Zero, θα γίνει reset στα ranks όλων των παικτών. Αυτό το reset θα είναι μια δοκιμή του reset των ranks, όπως θα κάναμε κατά τη διάρκεια μιας αλλαγής season. Αυτό είναι σχεδιασμένο να γίνει στην έκδοση v25.10.

About author
mm

Your email address will not be published. Required fields are marked *