Η Embracer Group επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι η εξαγορά των Square Enix Montreal, Eidos Montreal και Crystal Dynamics έχει ολοκληρωθεί, με τα στούντιο αυτά να σχηματίζουν μια άλλη ομάδα υπό την ομπρέλα της Embracer. Παράλληλα με την απόκτηση αυτών των τριών στούντιο, θα αποκτήσει και τα δικαιώματα σε έναν κατάλογο 50 περίπου IPs της Square Enix.

Η Square Enix ωστόσο, ρίχνει τις τιμές στο store της, αυτές τις μέρες, κατά 90%. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να πάρουν ένα αντίγραφο του Marvel’s Avengers με μόλις 2 δολάρια ή του Guardians of the Galaxy με 3 δολάρια. Άλλα παιχνίδια σε αυτό το εύρος τιμών περιλαμβάνουν το Tomb Raider: Definitive Edition ($4), Thief ($2) και διάφορα παιχνίδια Deus Ex (που κυμαίνονται από $1-$1,50, ή $3,30 για μια ολόκληρη συλλογή). Καταφέρνει μάλιστα να γίνει και φθηνότερα, με το Thief 3: Deadly Shadows να πωλείται με 90 σεντς, τα παλαιότερα παιχνίδια Tomb of the Raider με 70 σεντς και άλλους τίτλους όπως το Legacy of Kain να πωλούνται επίσης με πενταροδεκάρες. Όσοι ενδιαφέρονται για αυτές τις προσφορές μπορούν να ελέγξουν το Square Enix Store κάνοντας αναζήτηση τους σχετικούς τίτλους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η έκπτωση θα υπάρχει πιθανότατα μόνο όσο διαρκούν τα αποθέματα, καθώς η Square Enix ξεφορτώνεται το περιεχόμενο που ανήκει πλέον στην Embracer Group. Μόλις τελειώσουν οι ψηφιακοί κωδικοί και οι φυσικές εκδόσεις, δεν θα πωλούνται πλέον από την Square Enix (ή τόσο φθηνά).

Πηγή: Game Rant

About author

Νikos Sotos

"Morning Mr Freeman, looks like your running late"

Your email address will not be published. Required fields are marked *