Η Sony αναφέρει ότι αυξάνει την παραγωγή του PlayStation 5 και “εργάζεται για να εξασφαλίσει μεγαλύτερη ποσότητα για την περίοδο των εορταστικών πωλήσεων στο τέλος του έτους”.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων αποτελεσμάτων των κερδών της, , η Sony δήλωσε ότι τόσο οι πωλήσεις λογισμικού όσο και η εμπλοκή στην δημιουργία παιχνιδιών έχουν μειωθεί σε ετήσια βάση, κάτι που δεν αποτελεί τεράστια έκπληξη δεδομένης της τεράστιας αύξησης του gaming κατά τη διάρκεια των αποκλεισμών COVID-19.

“Λαμβάνοντας υπόψη αυτή την κατάσταση”, εξήγησε η Sony, “σκοπεύουμε να αναλάβουμε δράση για να αυξήσουμε την εμπλοκή των χρηστών στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, κατά τη διάρκεια του οποίου έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν σημαντικοί τίτλοι, κυρίως με την αύξηση της παροχής PS5 και την προώθηση της νέας υπηρεσίας PlayStation Plus”.

Η Sony επίσης,  ότι εξακολουθεί να αναμένει να επιτύχει την πρόβλεψή της για 18 εκατομμύρια μονάδες που θα πωληθούν κατά τη διάρκεια αυτού του έτους και βλέπει θετικά σημάδια για την προμήθεια μετά την άρση των αποκλεισμών στη Σαγκάη, ένα σημαντικό κέντρο παραγωγής εξαρτημάτων. Ως αποτέλεσμα, η Sony πιστεύει τώρα ότι μπορεί να επισπεύσει την παραγωγή και να πουλήσει πολλές από αυτές τις μονάδες κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών, μιας περιόδου έκρηξης των πωλήσεων.

Πηγή: IGN

 

 

About author
mm

Christos Devetzis

Δημιούργησα το Greek Gaming Universe με ένα σκοπό: να μαζέψω σε ένα μέρος άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Your email address will not be published. Required fields are marked *