Το remake ενός από τα αγαπημένα παιδικά anime του ελληνικού κοινού επιστρέφει τον Ιούνιο με τις τις τελευταίες του ταινίες, και μιλάμε προφανώς για την Sailor Moon.

Το reboot της Sailor Moon με τίτλο Sailor Moon Crystal έκανε πρεμιέρα το 2011, με σκοπό να μεταφέρει σε anime μία πιό πιστή εκδοχή του manga από ότι η σειρά του 90′ που όλοι αγαπήσαμε. Έως τώρα, έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες 3 σεζόν, ενώ η 4η βγήκε χωρισμένη σε 2 ταινίες. Την ίδια πορεία θα ακολουθήσει και το 5ο και τελευταίο arc της σειράς, με τίτλο Sailor Moon Cosmos, του οποίου τα 2 μέρη θα κυκλοφορήσουν στις 9 και 30 Ιουνίου αντίστοιχα.

Η μεταφορά του τελευταίου μέρους της ιστορίας από το manga σε anime ήταν κάπως ατυχής το 1997, καθώς η τότε σειρά απαιτούνταν να είναι πιό φιλική προς τα παιδιά. Συνεπώς, το φινάλε άλλαξε από την πρωτότυπη εκδοχή της Naoko Takeuchi, απογοητεύοντας έτσι πολλούς φανς. Παραυτά, εάν το Crystal συνεχίσει να κάνει adapt το manga όπως έκανε μέχρι τώρα, αυτό πάει να πει πως θα δούμε επιτέλους το original φινάλε και σε anime adaptation!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ

About author
mm

Dimitris Tzepos

Φέρνουμε πιό κοντά την otaku κουλτούρα της Ελλάδας από το 2022! Μπείτε κι εσείς στην παρέα μας στο 🌸GREEK ANIME UNIVERSE🌸 (My Anilist)

Your email address will not be published. Required fields are marked *