Νέες πληροφορίες μάθαμε σήμερα στο Pokemon Presents για τα Pokemon Scarlet and Violet. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά. Η ένατη γενιά θα είναι επίσημα τα πρώτα open world RPG games της σειράς. Θα έχετε την δυνατότητα δηλαδή να εξερευνήσετε το νέο region της Platea με οποιοαδήποτε σειρά θέλετε εσείς.

Για πρώτη φορά στα pokemon games, θα έρθετε αντιμέτωποι με τα θρυλικά στην αρχή του παιχνιδιού, και απ’ότι φαίνεται αυτά θα είναι και το “ταξί” σας. Με τα Koraidon (Scarlet) και Miradon (Violet) να μπορούν να αλλάζουν μορφές, θα μπορείτε να ταξιδεύετε πάνω τους σαν μηχανές ή ακόμα και να πετάτε μαζί τους.

Όσο αφορά την ιστορία, χωρίζεται σε τρεία κεντρικά κομμάτια. Το ένα από αυτά είναι το πιο οικείο, τα gym battles. Αυτή την φορά θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε και τα 8 με οποιαδήποτε σειρά το επιθυμείτε εσείς.

Πέρα από τους νέους χαρακτήρες που θα συναντίσετε στην περιπετειά σας (σας αφήνουμε να τους δείτε μόνοι σας) αποκαλύφθηκαν νέα pokemon αλλά και μερικά παλιά που έρχονται με regional μορφή.

Για πρώτη φορά θα μπορείτε να παίξετε την ιστορία co-op, αλλά και να κάνετε raids μαζί με άλλους 3 φίλους σας χρησιμοποιόντας το Union Circle.

Επίσης ρίξαμε μία ματιά στο νέο gimmick της ένατης γενιάς. Αυτή την φορά ονομάζεται “Terastallize”. Πέρα από το να μεταμορφώνει το pokemon σε…διαμάντια (;) έχει την δυνατότητα να αλλάξει και να δυναμώσει το type του.

Αυτά ήταν τα πιο σημαντικά που μάθαμε για την νέα γενιά των παιχνιδιών. Να σημειώσουμε πως ακόμα δεν έχουμε δει τις εξελίξεις των αρχικών pokemon με το release να απέχει μόνο 3 μήνες. Tα Pokemon Scarlet and Violet θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως στις 17 Νοεμβρίου. Πως σας φαίνονται;

About author
mm

Christos Devetzis

Δημιούργησα το Greek Gaming Universe με ένα σκοπό: να μαζέψω σε ένα μέρος άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Your email address will not be published. Required fields are marked *