Η 2η σεζόν του One Punch Man άφησε μία κάπως πικρή γεύση στους φανς μετά από την τεράστια επιτυχία της πρώτης, λόγω της αλλαγής studio από MADHOUSE σε J.C. Staff. Και είναι λογικό λοιπόν να αναρωτιόμαστε πότε θα έρθει και η 3η σεζόν της σειράς.

Όπως ξέρουμε ήδη από το manga, η 3η σεζόν του anime θα συνεχίσει το Monster Association arc (το οποίο σπέρνει για όποιον ενδιαφέρεται να το διαβάσει), πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι γεμάτη μάχες και δράση από την αρχή μέχρι το τέλος. Σύμφωνα με πολλά σάιτ, η 3η σεζόν θα είναι δύσκολο να έρθει πριν από το 2024, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Ο Yusuke Murata, mangaka της σειράς, καθυστέρησε την κυκλοφορία του ερχόμενου κεφαλαίου της σειράς, με πρόφαση ότι έχει να κάνει κάποια μεγάλη ανακοίνωση. Σύμφωνα με έμπιστους leakers στο Twitter, η ανακοίνωση αφορά την επιβεβαίωση της 3ης σεζόν, αλλά και την αλλαγή studio για 2η φορά. Παρ’αυτά, τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι να γίνει η επίσημη δήλωση.

 

About author
mm

Dimitris Tzepos

Φέρνουμε πιό κοντά την otaku κουλτούρα της Ελλάδας από το 2022! Μπείτε κι εσείς στην παρέα μας στο 🌸GREEK ANIME UNIVERSE🌸 (My Anilist)

Your email address will not be published. Required fields are marked *