Με το δεξί μπήκε στο box office η καινούργια ταινία του One Piece, σπάζοντας όλα τα κοντέρ και τις προσδοκίες για το πρώτο σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, το One Piece RED, το οποίο για την ώρα έχει κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνία, είχε εισπράξεις πρώτου διημέρου κυκλοφορίας που έφταναν τα ¥2,254,237,030 (ή €88,826,821). Αυτό αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο opening weekend στην ιστορία του ιαπωνικού box office, πίσω από το Demon Slayer: Mugen Train. 

Η ταινία είναι non-canon, και σύμφωνα με όσα ξέρουμε τα επεισόδια 1029-1030 της σειράς θα είναι αφιερωμένα στο backstory της Uta, η οποία έιναι η (non-canon εννοείται) κόρη του Shanks στην ταινία. Στην Cruncyroll Expo ακούστηκε ότι οι παραγωγοί έδειξαν στο κοινό λίγα δευτερόλεπτα από footage του Shanks και του Luffy να συνεργάζονται (ανέφερα ότι είναι non-canon?) και το κοινό ξετρελάθηκε. Αν και η ταινία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στη δύση, θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάποιον τρόπο να τη δούμε έτσι ώστε να ακολουθήσει review.

About author
mm

Dimitris Tzepos

Φέρνουμε πιό κοντά την otaku κουλτούρα της Ελλάδας από το 2022! Μπείτε κι εσείς στην παρέα μας στο 🌸GREEK ANIME UNIVERSE🌸 (My Anilist)

Your email address will not be published. Required fields are marked *