Πριν από λίγες μέρες, ο Eiichiro Oda έκανε ανακοινώσεις για το φινάλε του One Piece που συντάραξαν το ίντερνετ. Και σε μία συνέντευξή του με τον Gosho Aoyama – mangaka του Detective Conan – αποκάλυψε πρόσφατα περεταίρω σημαντικές λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα, οι δύο mangaka συζήτησαν τις σειρές τους, οι οποίες έχουν περάσει και οι δύο τα 100 tankobon (volumes) και ο mangaka του One Piece δήλωσε:

“Δεν είμαι σίγουρος πόσα χρόνια θα πάρει. Έχω απαντήσει αυτήν την ερώτηση τόσες φορές που έχω χάσει την αξιοπιστία μου, οπότε δεν νομίζω ότι πρέπει να απντήσω..δεν πρέπει να το πω δυνατά γιατί μέχρι τώρα έχω πέσει αρκετά έξω, μα για την ώρα ο στόχος μας είναι τα 3 χρόνια.”

Συγκεκριμένα, ο Οda δήλωσε πως για την ώρα σκοπεύει να τελειώσει το manga στα επόμενα 3 χρόνια, ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε τη δυσαρέσκειά του όσον αφορά τα υπερβολικά σοβαρά shonen manga. Η συνέντευξη θα δημοσιευθεί σε δύο μέρη, στο Weekly Shonen Jump (25 Ιουλίου) και στο Shogakukan Weekly Shonen Sunday (27 Ιουλίου).

About author
mm

Dimitris Tzepos

Φέρνουμε πιό κοντά την otaku κουλτούρα της Ελλάδας από το 2022! Μπείτε κι εσείς στην παρέα μας στο 🌸GREEK ANIME UNIVERSE🌸 (My Anilist)

Your email address will not be published. Required fields are marked *