Anime / Manga

One Piece: Ο Oda ανακοίνωσε νέο Arc μετά το Egghead Island!

Επιτέλους, ο Eiichiro Oda ανακοίνωσε την αρχή ενός νέου arc μετά το Egghead στο One Piece και, μαζί με αυτό, περισσότερες συναρπαστικές πληροφορίες σχετικά με πολλά One Piece projects που βρίσκονται σε εξέλιξη. Όπως κάθε χρόνο, ο Oda μετέφερε ένα ξεχωριστό μήνυμα για τους fans του One Piece στο Jump Festa 2024. Οι fans περίμεναν αυτό το μήνυμα να αποκαλύψει τις μεγάλες επιτυχίες που είχε το One Piece την προηγούμενη χρονιά και, κυρίως, τι να περιμένουν από το manga την επόμενη χρονιά.

Να τι είχε να πει ο Oda:

“Όλοι όσοι ήρθατε στο Jump Festa, περνάτε καλά; Εδώ είναι ο βοηθός του Atarashii Gakko! Μπα, εγώ είμαι, ο Eiichiro Oda. Το 2023 συνέβησαν τόσα πολλά πράγματα που η χρονιά πέρασε σαν αστραπή. Η ταινία FILM RED επανακυκλοφόρησε στην Ιαπωνία, οπότε σας ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό!

Και για το μισό έτος, τα έδινα όλα για τη διασκευή του live-action. Πήγα ακόμη και στο Λος Άντζελες. Παρά το πόσο απασχολημένος είμαι, παρακολούθησα με άγχος την κυκλοφορία του! Έφτασε μάλιστα στην κορυφή του Netflix για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες, ήταν μεγάλη επιτυχία! Απίστευτο! Αυτή η επιτυχία ήταν αποτέλεσμα περισσότερων αγώνων και μαχών από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, οπότε ήταν μια τεράστια ανακούφιση και για μένα.

Το γεγονός ότι ένα ιαπωνικό manga θα μπορούσε να κερδίσει ένα “Emmy” ή ένα ” Oscar” κάποια μέρα! Αυτό θα ήταν ένα όνειρο για μένα. Αισθάνομαι ότι αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα χάρη στην ομάδα παραγωγής από όλο τον κόσμο και σε όλους τους συντελεστές, συμπεριλαμβανομένων των Inaki και Jacob που εμφανίστηκαν σήμερα στο Jump Festa, οι οποίοι αγαπούν τόσο πολύ το One Piece. Έτσι, ελπίζοντας ότι αυτοί οι πέντε μπορούν να γίνουν αστέρια του Hollywood, ας δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη 2η σεζόν!

Τώρα λοιπόν, στο anime, η συναισθηματική τελευταία σκηνή του Wano Country έγινε animated, και πάμε στο Egghead! Τα επεισόδια του anime προβάλλονται επίσης στο ιαπωνικό κανάλι μας στο YouTube, οπότε παρακαλούμε να τα παρακολουθήσετε. Τον επόμενο χρόνο, το anime γιορτάζει τα 25 χρόνια! Έχουμε κατά νου ένα τεράστιο έργο για αυτό το σκοπό. Θα έχει πολύ πλάκα!

Αν και φυσικά, θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και στο manga. Ωστόσο αυτό το έτος που πέρασε, πολλοί χαρακτήρες αντιμετώπισαν διάφορα γεγονότα. Πραγματικά ένας τρομακτικός κόσμος! Αν ο Luffy και οι άλλοι μπορούν να φύγουν από το Egghead με ασφάλεια… θα πρέπει να κατευθυνθούν σε αυτό το νησί. Σκέφτηκα επίσης να μην ακολουθήσω αυτή τη διαδρομή, αλλά ίσως να μην μπορώ να σταματήσω τον Luffy. Και επιτέλους θα συμβεί. Η μάχη μεταξύ αυτών των δύο χαρακτήρων μπορεί να οδηγήσει σε απροσδόκητα αποτελέσματα!!! Εμπρός! Στην επόμενη χρονιά, μαζί με την 25η επέτειο του One Piece anime!! Θα είμαι στη διάθεσή σας για άλλη μια φορά!”

Το 2023 αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες χρονιές της σειράς με τις επιτυχίες του να θέτουν πολύ υψηλά τον πήχη για την βιομηχανία των anime. Με τον Oda να teasάρει το νέο arc, καθώς και μια πολυαναμενόμενη μάχη μεταξύ δύο σημαντικών χαρακτήρων, η ανυπομονησία μας για την εξέλιξη της σειράς το 2024 δεν περιγράφεται!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss the News, Samurai!

Εγγράψου στο Newsletter του ggunews.gr για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα καυτά νέα στον κόσμο του Internet και της τεχνολογίας!
Newsletter