Το Naruto αποτελεί ένα από τα πιό κλασσικά πλέον manga στην ιστορία της βιομηχανίας, καθώς από τότε που ξεκίνησε το 1999 μέχρι το μεγάλο φινάλε το 2014, έχει διαμορφώσει καθοριστικά την έννοια του σύγχρονου shonen. Αυτό που όμως πολλοί δεν γνωρίζουν είναι η ιστορία του doujin που προέβλεψε κατά λάθος τα τελευταία καρέ της μάχης του Naruto και του Sasuke 2 χρόνια πριν το τέλος της σειράς.

Ως doujin χαρακτηρίζεται οποιοδήποτε αυτοδημοσιευόμενο manga, και είναι όρος που συνήθως χρησιμοποιείται για να περιγράψει ενήλικα έργα, αλλά δεν περιορίζεται σε αυτά. Ευτυχώς, το συγκεκριμένο doujin, με τίτλο “By your side” δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία και είναι απλώς ένα έργο 8 σελιδών που δημοσιεύθηκε στο pixiv το 2012 από έναν χρήστη με το όνομα “i”. Συγκεκριμένα, το doujin απεικονίζει τον Sasuke και τον Naruto να κάθονται ανάσκελα ο ένας δίπλα στον άλλο, κοιτώντας τον ουρανό. Αν και το context είναι τελείως διαφορετικό οι σκηνές φέρουν τρομακτική ομοιότητα με το φινάλε της τελικής μάχης των δύο στο Naruto: Shippuden.

Το doujin είναι διαθέσιμο στο Pixiv για όποιον έχει λογαριασμό, αλλά μπορείτε να το δείτε και στο Tumblr.

About author
mm

Dimitris Tzepos

Φέρνουμε πιό κοντά την otaku κουλτούρα της Ελλάδας από το 2022! Μπείτε κι εσείς στην παρέα μας στο 🌸GREEK ANIME UNIVERSE🌸 (My Anilist)

Your email address will not be published. Required fields are marked *