Ο Mr.Beast συνεχίζει να συναρπάζει το κοινό του με τις απίστευτα γενναιόδωρες πράξεις του. Προηγουμένος κατάφερε να κάνει 1.000 ανθρώπους να δουν για πρώτη φόρα. Αυτή την φορά όμως βοήθησε 1.000 κωφούς να ακούσουν για πρώτη φορά πληρώνοντας πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια για ειδικά ακουστικά κωφών που μπορούν να αναλύσουν την συγκεκριμένη ανάγκη του ασθενή επιτρέποντας τον/την να ακούσει χωρίς να προκαλέσει κάποια ζημιά.

Οι άνθρωποι που ο Mr.Beast βοήθησε διέφεραν σε ηλικίες και εθνικότητες δείχνοντας ότι βοήθεια μπορεί να προσφερθεί παντού. Κατάφερε να κάνει παιδιά να ακούσουν για πρώτη φορά τους γονείς τους να τους λένε “Σ’αγαπώ” και γονείς να καταφέρουν να ακούσουν τα παιδιά τους να τους αποκαλούν “Μπαμπά” και “Μαμά”.

Αλλά η γενναιοδωρία του Mr.Beast δεν σταμάτησε εκεί. Εκτός από τον εξοπλισμό που χάρισε για να καταφέρουν οι άνθρωποι να αποκτήσουν την αίσθηση της ακοής έδωσε και στον κάθε ένα από αυτούς δώρα στα οποία ήτανε 10.000 δολάρια μετρητά  εισιτήρια για συναυλία της Taylor Swift, ένα τζέτ σκί, εισιτήρια για τον αγώνα μπάσκετ του πρωταθλήματος, και για την νεότερα ασθενή της αγόρασαν όσα παιχνίδια χωρούσε ο νους της αποτελώντας την “καλύτερα ημέρα που ποτέ είχε”  όπως είπε και η ίδια.

Για να δείξει πως η βοήθεια δεν έχει όρια, βοήθησε ανθρώπους όχι μόνο από της Η.Π.Α αλλά και στο Μεξικό, στην Γουατεμάλα, Βραζιλία, έφτασε στην Νότια Αφρική, στο Μαλάουι, μέχρι και την Ινδονησία.

Αρκετοί θα σκεφτούν “Τι παραπάνω θα μπορούσε να κάνει ποτέ κανείς ώστε να ξεπεράσει αυτή την πράξη” , ο Mr.Beast εκτός από τους 1.000 ασθενείς σε όλο το κόσμο δώρισε 100.000 δολάρια σε οργανισμούς εκμάθησης Νοηματικής γλώσσας παγκοσμίως μιας και ο ίδιος είπε ότι “Η νοηματική γλώσσα συνδέει ανθρώπους είτε ακούνε είτε όχι αλλά η πρόσβαση στην μάθησή της είναι περιορισμένη σε αρκετές περιοχές”.

About author
mm

Christos Devetzis

Δημιούργησα το Greek Gaming Universe με ένα σκοπό: να μαζέψω σε ένα μέρος άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Your email address will not be published. Required fields are marked *