Η σειρά είναι γνωστή για το απόλυτα βίαιο, μερικές φορές εντελώς αηδιαστικό gameplay της, όπου κόκαλα πετάγονται από κόσμο, κεφάλια εκρήγνυνται, σπονδυλικές στήλες ξεριζώνονται και πολλά άλλα.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα fighting games και έχει καταφέρει να σταθεί δίπλα-δίπλα με άλλα παιχνίδια όπως το Street Fighter χωρίς να επηρεαστεί ιδιαίτερα. Το Mortal Kombat έχει επίσης αποκτήσει τη φήμη ότι διαθέτει διάφορους καλεσμένους χαρακτήρες, από τον Kratos μέχρι τον John Rambo. Εφόσον πρόκειται για έναν χαρακτήρα με βίαιες τάσεις, δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα που να τον εμποδίζει να ενταχθεί στο Roster του Mortal Kombat.

Με αυτό το δεδομένο, έχει επιβεβαιωθεί ότι οι Homelander, Peacemaker και Omni-Man θα ενταχθούν στο Mortal Kombat 1 μέσω του πρώτου DLC pack, το οποίο θα περιλαμβάνει επίσης τους Quan-Chi, Ermac και Takeda. Πρόκειται για μερικούς από τους πιο βίαιους χαρακτήρες στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή, ενώ και οι τρεις τους είναι επίσης “υπερήρωες”. Ο Homelander είναι ίσως ο πιο αναγνωρίσιμος από την ομάδα, καθώς το The Boys έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα με τα χρόνια και ο Homelander έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά memes. Ο Peacemaker είναι ένας από τους αντι-ήρωες της DC που κάνει τη βρώμικη δουλειά της κυβέρνησης χρησιμοποιώντας βία.Τελευταίος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικός, ο Omni-Man είναι άλλος ένας χαρακτήρας που μοιάζει κάπως με τον Superman, καθώς μπορεί να πετάξει και έχει υπερβολική δύναμη, η οποία σε συνδυασμό με την πνευματική του κατάσταση τον καθιστά πραγματικά επικίνδυνο αντίπαλο.

Τελικά, το Mortal Kombat 1 φαίνεται ότι θα έχει ένα πραγματικά γεμάτο ρόστερ, από το βασικό καστ μέχρι και τους guest χαρακτήρες. Πιθανότατα μπορούμε να περιμένουμε να προστεθούν περισσότεροι μεγάλοι guest characters στο Mortal Kombat 1 με την πάροδο του χρόνου, καθώς αυτό συνέβη συνήθως με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Your email address will not be published. Required fields are marked *