Σε μερικά άσχημα νέα για τους φανς του Mob Psycho, εν όψει της τρίτης σεζόν ο VA του πρωταγωνιστή ανακοίνωσε ότι δεν θα επιστρέψει. Πρόκειται για τον Kyle McCarley, ο οποίος δάνεισε την φωνή του στον Shigeo Kageyama στο αγγλικό dub από τις πρώτες δύο σεζόν της σειράς. Σε βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube, ο McCarley ανακοίνωσε ότι το πιο πιθανό είναι να μην ακούσουμε την φωνή του στην τρίτη σεζόν του Mob Psycho.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, ο λόγος είναι ότι το Crunchyroll αρνήθηκε να υπογράψει το συμβόλαιό του υπό τους όρους του συνδικάτου ηθοποιών των Η.Π.Α, κοινώς γνωστό και ως Screen Actors Guild. Το συμβόλαιο θα εμπεριείχε κάποιους επιπλέον όρους, οι οποίοι έχουν ως σκοπό την προστασία των δικαιωμάτων των ηθοποιών, πράγμα το οποίο είναι απαραίτητο καθώς πολλές φορές τα στούντιο καταλήγουν να μην πληρώνουν σωστά τους VA στα dub. Μην κρίνοντας το ηθικά σωστό να εργαστεί υπό μη συνδικαλιστικού συμβολαίου, ο McCarley αναγκάστηκε να αρνηθεί τη συμμετοχή του στην 3η σεζόν του Mob Psycho.

About author
mm

Dimitris Tzepos

Φέρνουμε πιό κοντά την otaku κουλτούρα της Ελλάδας από το 2022! Μπείτε κι εσείς στην παρέα μας στο 🌸GREEK ANIME UNIVERSE🌸 (My Anilist)

Your email address will not be published. Required fields are marked *