Movies / Series News

Marvel: Όλα όσα ανακοινώθηκαν για το Phase 5!

[the_ad id=’964′]

Στο παγκοσμίου φήμης San Diego Comic Con 2022, ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα trailers και στον καταιγισμό των ανακοινώσεων, η Marvel έδωσε το παρόν με τον πιο δυνατό τρόπο. Ο Kevin Feige ανακοίνωσε το Phase 5 του MCU, και το συγκεντρώσαμε όλο σε αυτό το άρθρο!

Ενώ κάποιους τίτλους τους ξέραμε και τους αναμέναμε, έχουμε πλέον ημερομηνίες κυκλοφορίας για όλους! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τις ταινίες, προχωρώντας μετά και στις σειρές!

Ant-Man and The Wasp: Quantumania (17/2/2023)
Ant-Man and the Wasp
Η τρίτη ταινία στη σειρά του αγαπημένου Scott Lang φροντίζει να επιστρέψει όλο το γνώριμο cast, καθώς και η κόρη του ήρωα την οποία θα υποδυθεί η Kathryn Newton. Σε αυτή τη ταινία θα κάνει και κάποιου είδους εμφάνιση ο επόμενος “Thanos” του MCU, Kang the Conqueror, αν και μάλλον σε κάποιο άλλο variant απ’ αυτό που είδαμε στη σειρά Loki!

Guardians of the Galaxy Vol. 3 (5/5/2023)
The Guardians of the GalaxyO James Gunn επιστρέφει για τρίτη και τελευταία φορά στη σειρά της εξαιρετικής υπο-ομάδας του MCU, η οποία θα πραγματεύεται ένα story γύρω από τον Rocket, αλλά θα εισάγει και τον fan-favorite Adam Warlock του Will Poulter.

The Marvels (8/7/2023)
captain marvel (brie larson) in the desert
Το sequel της Captain Marvel είναι γεγονός, και θα φέρει στην μεγάλη οθόνη την Kamala Khan της σειράς Ms. Marvel, σε μια συνάντηση με το είδωλο της, Carol Danvers.

Blade (3/11/2023)
Blade: Mahershala Ali's MCU Version Gets a Release Date - IGN
Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα ταινία του Phase, το Blade θα φέρει τον Mahersala Ali στον ρόλο του ομώνυμου ήρωα! Ο μισός-βαμπίρ αντιήρωας αναμένεται να ταράξει όσα ξέρουμε ως τώρα για το MCU!

Captain America: New World Order (3/5/2024)
Anthony Mackie in the new Captain America suit in Falcon and the Winter Soldier
Ο Sam Wilson είναι και επισήμως ο νέος Captain America μετά τη σειρά Falcon and The Winter Soldier, και θα μας το αποδείξει σε αυτό το sequel.

Thunderbolts (26/7/2024)
Thunderbolts' MCU Movie Sets Release Date for 2024 - Variety
Η ομάδα που αποτελείται από κακούς που έχουν “αναμορφωθεί” έρχεται στις οθόνες μας με μεγάλο κρότο! Αναμένουμε να δούμε ποιοι θα την αποτελούν (αν και οι σειρές της Marvel ως τώρα έχουν δώσει αρκετά hints) καθώς και το ύφος της. Θα μιλήσουμε ίσως για το Suicide Squad του MCU;

[the_ad id=’964′]

Όσον αφορά τώρα τις filler σειρές της Phase 5, έχουμε τις εξής!

Secret Invasion (Άνοιξη του 2023)
nick fury in spider-man: far from homeΗ σειρά θα βρίσκει τον Nick Fury και τον Talos αντιμέτωπους με μια συνωμοσία στην οποία οι Skrulls έχουν διεισδύσει στη Γη, μια πλοκή που είχε ξεκινήσει από το post-credits scene του Far From Home και αναφέρθηκε ξανά στο φινάλε του Wandavision.

Echo (Καλοκαίρι του 2023)
Alaqua Cox as Maya Lopez in Disney Plus series, Marvel’s Echo.
Η Echo αποκτά τη δική της σειρά μετά την εισαγωγή της στο Hawkeye ενώ θα λάβουν μέρος και οι Daredevil και Kingpin των Charlie Cox και Vincent D’Onofrio αντίστοιχα.

Loki Season 2 (Καλοκαίρι του 2023)
Loki (Tom Hiddleston) stands in a desert in a scene from the first season of LokiΟ Tom Hiddlestone έρχεται να συνεχίσει την ιστορία του λατρεμένου χαρακτήρα!

Ironheart (Φθινόπωρο του 2023)
An illustration of Ironheart blasting repulsor rays from the Iron Man comics
Η Riri Williams είναι ένα παιδί θαύμα που φτιάχνει μια πανοπλία στα πρότυπα του Iron Man, και πριν από την σειρά της θα εμφανιστεί στο Black Panther: Wakanda Forever.

Agatha: Coven of Chaos (Χειμώνας του 2023)
Agatha Harkness smirks over her shoulder as she sits in a director’s chair in WandaVision, probably celebrating that she didn’t get killed off like most MCU villains
Η λαϊκή απαίτηση έκανε την σειρά για την Agatha Harkness του Wandavision πραγματικότητα! Η σειρά θα αναλύει το Magic element του MCU.

Daredevil Born Again (Άνοιξη του 2024)
Charlie Cox as Matt Murdock in the second season of Daredevil
Με διαφορά η πιο αναμενόμενη σειρά σε όλο το MCU, ο Charlie Cox επιστρέφει δυναμικά στο ρόλο που αγαπήσαμε όσο λίγους! Επίσης θα δούμε τον Kingpin του Vincent D’Onofrio!

That’s a wrap λοιπόν με πολύ υλικό για να μας κρατήσει σε εγρήγορση για δύο ακόμα χρόνια! Δείτε επίσης και το άρθρο μας με τις ανακοινώσεις για την Phase 6!

[the_ad id=’964′]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss the News, Samurai!

Εγγράψου στο Newsletter του ggunews.gr για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα καυτά νέα στον κόσμο του Internet και της τεχνολογίας!
Newsletter