Το Soul Fighter είναι ένα event έξι εβδομάδων που έρχεται στον κόσμο της Runeterra. Το Soul Fighter θα παρουσιάζει ένα νέο gamemode, ένα champion και μια σειρά από skins, συμπεριλαμβανομένου ενός Ultimate skin. Επιπλέον, θα μπορείτε να αναλάβετε το ρόλο της Samira και να πολεμήσετε στο Tournament of Souls σε μια νέα εμπειρία εντός του client.

  • Νέο game mode: Arena
  • Νέο Champion: Naafiri the Hound of a Hundred Bites
  • Skins: Soul Fighter Samira (Ultimate), Viego (Legendary), Soul Fighter Naafiri, Soul Fighter Shaco, Soul Fighter Pyke, Soul Fighter Sett, Soul Fighter Lux, Soul Fighter Jhin, Soul Fighter Gwen και Soul Fighter Evelynn, Prestige Soul Fighter Shaco και Prestige Soul Fighter Pyke
  • Soul Fighter 2023 Pass
  • In-Client Metagame: Tournament of Souls

 

Στη νέα λειτουργία παιχνιδιού Arena, τέσσερις ομάδες των δύο παικτών πολεμούν η μία την άλλη σε εναλλασσόμενους γύρους μάχης. Μετά από κάθε γύρο μάχης, θα ενισχύονται με μοναδικά Augments μέχρι να μείνει μόνο μία ομάδα ζωντανή.

Το Tournament of Souls είναι ένα παιχνίδι combo-battler και μπορεί να παιχτεί εντός του client. Ως Samira, θα κερδίσετε φήμη παίζοντας παιχνίδια, τα οποία με τη σειρά τους σας επιτρέπουν να αντιμετωπίσετε νέους αντιπάλους και να ξεκλειδώσετε νέες ικανότητες για τη Samira. Στόχος του τουρνουά είναι να γίνετε πρωταθλητής νικώντας και τους δέκα αντιπάλους.

About author
mm

Νίκος Καραχισαρίδης Ιταλός

Rust is like more delicious mold

Your email address will not be published. Required fields are marked *