Η Riot Games ανακοίνωσε ότι η πρόσβαση των παικτών που κρίνονται ένοχοι για τοξικότητα θα περιοριστεί στο ranked. Στην πιο πρόσφατη ενημέρωση του blog ανάπτυξης, η Riot δεσμεύτηκε να λάβει μεγαλύτερα μέτρα για την καταπολέμηση της τοξικότητας σε όλο το παιχνίδι.

Στην δημοσίευση, η Riot ανακοίνωσε ότι τους επόμενους μήνες θα θέσει νέους περιορισμούς για τους παίκτες που προκαλούν αναστάτωση, οι οποίοι θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην πλήρη απενεργοποίηση της δυνατότητάς τους να μπαίνουν σε ranked games.

Η ανάρτηση έχει ως εξής: “Τους επόμενους μήνες θα περιορίσουμε το ranked play για τους παίκτες που έχουν τιμωρηθεί από τα συστήματά μας. Αυτό σημαίνει ότι αν τιμωρηθείτε για παρενοχλητική συμπεριφορά, συμπεριλαμβανομένου το intentional feeding, των πολλαπλών AFK και της σοβαρής κατάχρησης του chat, θα περιοριστεί η πρόσβαση στο Ranked και θα πρέπει να παίξετε σε άλλα queues για να ξεκλειδώσετε ξανά το Ranked queue.

About author
mm

Νίκος Καραχισαρίδης Ιταλός

Rust is like more delicious mold

Comments
 • Giannis P1

  May 30, 2023

  Πιστεύει η Riot ότι θα αλλάξουμε εμείς οι παίχτες τον τρόπο που εκφραζομαστε μέσα στο παιχνίδι δλδ σε λίγο τι θα πρέπει να τους δοξάζουμε που τα @@ για να μπορούμε να παίζουμε LoL …
  Συγχαρητήρια Rito που τόσα χρόνια μας προκαλείς καρκίνο και συνεχίζεις ακόμα και σήμερα…

  Reply
  • giannis2

   May 30, 2023

   DIEGRAPSE TO MAN M SE EXEI KAPSEI

   Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *