Video Games

League of Legends: Αναστάτωση προκάλεσε το trailer της νέας σεζόν!

[the_ad id=”964″]

Μια νέα χρονιά σημαίνει μια νέα σεζόν στο League of Legends. Τα τελευταία χρόνια, αυτό σήμαινε επίσης ένα μεγάλο, κινηματογραφικό τρέιλερ για την ανακοίνωση της νέας σεζόν. Ωστόσο, αυτή τη φορά το τρέιλερ για την επόμενη σεζόν του League of Legends ήταν αρκετά βαρετό και απογοητευτικό, ειδικά σε σύγκριση με το περσινό. Στην πραγματικότητα, το feedback της κοινότητας ήταν τόσο κακό που η Riot αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη και να εξηγήσει στο Twitter γιατί το τρέιλερ ήταν τόσο ανούσιο.

Από το 2018, η Riot έχει δημιουργήσει και κυκλοφορήσει εξαιρετικά κινηματογραφικά και επικά τρέιλερ για κάθε νέα σεζόν του μακροχρόνιου F2P MOBA. Έτσι, η προσμονή γύρω από τη φετινή νέα σεζόν και το τρέιλερ ήταν πολύ μεγάλη.

Αυτό κάνει ακόμα χειρότερο το γεγονός ότι το τρέιλερ που είδαμε, με τίτλο The Brink of Infinity, ήταν ένα βαρετό δίλεπτο με αφηγήσεις, ενώ η κάμερα πετάει γύρω από το διάσημο πεδίο μάχης από το LoL. Όπως είναι αναμενόμενο, η κοινότητα και οι πολλοί παίκτες άρχισαν την κριτική σε αυτό το τρέιλερ από τη στιγμή που βγήκε ζωντανά χθες.

Σε λιγότερο από μία ώρα φέρεται να είχε πάνω από 5k dislikes. Σε όλο το Twitter και το Reddit οι άνθρωποι ήταν επικριτικοί απέναντι στο τρέιλερ, με κάποιους να παραπονιούνται ότι η Riot νοιάζεται περισσότερο για το δημοφιλές FPS Valorant παρά για το MOBA της.

Μετά από ώρες που οι αντιδράσεις αυτές έπεφταν βροχή, μαζί με τις φήμες και τις εικασίες που οργίαζαν ότι η Riot δεν σχεδίαζε να υποστηρίξει το League of Legends τόσο πολύ όσο πριν ή ότι το παιχνίδι μπορεί να πεθάνει, το ίδιο το στούντιο παρενέβη και εξήγησε μέσω ενός thread στο Twitter και ζήτησε συγγνώμη από την κοινότητα.

Φέτος, υπήρξαν κάποιες πρωτοφανείς συνθήκες που μας ανάγκασαν να επιλέξουμε μια εναλλακτική προσέγγιση για το βίντεο της Season 2023“, εξήγησε η Riot. “Ωστόσο, πιστέψαμε ότι θα μπορούσε ακόμα να ενσωματώσει το ευρύ σύμπαν και το ανταγωνιστικό πνεύμα του League, ενώ παράλληλα θα γιόρταζε την έναρξη μιας νέας σεζόν. Αλλά ακούσαμε τα σχόλιά σας και θέλουμε να αναγνωρίσουμε ότι το Brink of Infinity δεν πέτυχε το γεμάτο δράση και champions τρέιλερ που περιμένατε και οδήγησε σε περαιτέρω εικασίες σχετικά με την επένδυσή μας στο League“.

Η Riot εξήγησε περαιτέρω ότι θα έπρεπε να ήταν “πιο επικοινωνιακή” σχετικά με το τρέιλερ και τη διαφορετική προσέγγισή του φέτος, υπονοώντας ότι αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει να αποφευχθεί η “αίσθηση” ότι η εταιρεία δεν επενδύει τόσο πολύ στο LoL το 2023 όσο στο παρελθόν.

Πιστεύουμε ότι το League έχει λαμπρό μέλλον και επενδύουμε σε αυτό, αλλά μπορούμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά στο να μοιραζόμαστε αυτά τα σχέδια μαζί σας“, έγραψε η Riot στο Twitter. “Δεσμευόμαστε να σας δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς μοιάζει αυτή η επένδυση μέσα στις επόμενες δύο ημέρες. Εκτιμούμε πραγματικά το πάθος και τα σχόλιά σας και η επιτυχία του League δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την αφοσίωσή σας. Σας ευχαριστούμε“.

Η ανταπόκριση στο thread της Riot στο Twitter ήταν ανάμεικτη, με κάποιους να χαίρονται που τουλάχιστον αναγνωρίζει την απογοήτευση και την απογοήτευση και άλλους να είναι αναστατωμένοι που η Riot δεν κάνει περισσότερα για να υποστηρίξει το League of Legends και την κοινότητά του.

Πηγή: Kotaku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss the News, Samurai!

Εγγράψου στο Newsletter του ggunews.gr για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα καυτά νέα στον κόσμο του Internet και της τεχνολογίας!
Newsletter