Ο ηθοποιός Kevin Conroy, γνωστός για τη φωνή του Batman σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές κινουμένων σχεδίων, κινηματογραφικές ταινίες και βιντεοπαιχνίδια, πέθανε σε ηλικία 66 ετών, όπως επιβεβαίωσε η Warner Bros.

Ο Conroy υποδύθηκε για πρώτη φορά τον Bruce Wayne και το alter-ego του υπερήρωα στο Batman: The Animated Series που προβλήθηκε από το 1992-5. Η ερμηνεία του, και η σειρά, αποδείχθηκαν τόσο δημοφιλείς στους θαυμαστές που επέστρεψε πολλές φορές σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές κινουμένων σχεδίων και ταινίες με την πάροδο των ετών, καθώς και σε βιντεοπαιχνίδια όπως το Arkham Knight και το Arkham City. Πιο πρόσφατα εμφανίστηκε στον κλασικό του ρόλο για ένα επεισόδιο του 2019 της σειράς Batwoman.

“Ο Κέβιν ήταν κάτι πολύ περισσότερο από ένας ηθοποιός που είχα την ευχαρίστηση να κάνω casting και να σκηνοθετήσω – ήταν ένας αγαπημένος φίλος για 30 και πλέον χρόνια, του οποίου η καλοσύνη και το γενναιόδωρο πνεύμα δεν γνώριζαν όρια”, δήλωσε στο The Hollywood Reporter η Andrea Romano. “Η ζεστή καρδιά του Κέβιν, το απολαυστικά βαθύ γέλιο και η αγνή αγάπη του για τη ζωή θα με συνοδεύουν για πάντα”.

About author
mm

Christos Devetzis

Δημιούργησα το Greek Gaming Universe με ένα σκοπό: να μαζέψω σε ένα μέρος άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Your email address will not be published. Required fields are marked *