Θλίψη προκάλεσε πριν από μερικούς μήνες ο θάνατος του Kazuki Takahashi, γνωστού ως ο δημιουργός του Yu-Gi-Oh! από πνιγμό. Πριν από λίγες ώρες, ήρθαν στο φως καινούργιες πλήροφορίες όσον αφορά τις συνθήκες του θανάτου του mangaka, σύμφωνα με τις οποίες ο θάνατος του Takahashi ήταν δεν ήταν τίποτα λιγότερο από ηρωικός!

Το Mermaid’s Grotto, η περιοχή στην οποία έγινε το ατύχημα.

  Οι πληροφορίες έρχονται από την αμερικανική στρατιωτική εφημερίδα Stars and Stripes, στην οποία μιλάει ο 49χρονος ταγματάρχης Robert Bourgeau. Σύμφωνα με τον Bourgeau, ο οποίος εργάζονταν ως δάσκαλος καταδύσεων στην περιοχή της Okinawa γνωστή ως Mermaid’s Grotto, το ατύχημα συνέβη στις 4 Ιουλίου. Οι συνθήκες εκείνη τη μέρα ήταν πολύ κακές, με αποτέλεσμα δύο πολίτες και ένας στρατιωτικός να παρασυρθούν από το ρεύμα. Ο Bourgeau, μαζί με έναν από τους μαθητές του, κατάφεραν να σώσουν 2 από τους 3 πνιχθέντες ενώ ο ίδιος αναφέρει ότι μετά βίας κατάφερε να βγει ζωντανός.

  Σύμφωνα με την μαρτυρία του Bourgeau, ο Takahashi ήταν παρών στη σκηνή, και έτρεξε μέσα στο νερό για να βοηθήσει τα θύματα. Μερικά άτομα τον είδανε να μπαίνει στη θάλασσα, όπου και εξαφανίστηκε για τις επόμενες 2 μέρες μέχρι που βρέθηκε το πτώμα του. “Ήταν ήρωας!”, αναφέρει ο Bourgeau. “Πέθανε προσπαθώντας να σώσει κάποιον άλλον.”

Αναπαύσου εν ειρήνη, Kazuki Takahashi!

Source: Kotaku

About author
mm

Dimitris Tzepos

Φέρνουμε πιό κοντά την otaku κουλτούρα της Ελλάδας από το 2022! Μπείτε κι εσείς στην παρέα μας στο 🌸GREEK ANIME UNIVERSE🌸 (My Anilist)

Your email address will not be published. Required fields are marked *