Σε προγρμματισμένη μυστηριώδη ανακοίνωση που συνέβη πριν από 3 ώρες για το manga Kaiju No.8 αποκαλύφθηκε το επικείμενο anime adaption της σειράς. Το event είχε προγραμματιστεί εδώ και περίπου μία εβδομάδα, με tweets και αφίσες στο Tokyo να φέρουν το λογότυπο της σειράς και τις συντεταγμένες ενός σταθμού του μετρό. To Kaiju No.8 αποτελεί ένα από τα πιό δημοφιλή manga του Shueisha Shonen Jump, και στην ανακοίνωση δημοσιεύθηκε το πρώτο visual της σειράς και ένα teaser trailer, ενώ περαιτέρω πληροφορίες θα έρθουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η σειρά πραγματεύεται μία Ιαπωνία στην οποία Kaiju αρχίζουν να εμφανίζονται από το πουθενά, και δύο παιδιά – ο Kafka και η Mina – αφότου χάσανε την πόλη τους από ένα kaiju μπαίνουν στο Japanese Defense Force για να τα πολεμήσουν. Ενώ η Mina ανεβαίνει στις βαθμίδες του στρατού, ο Kafka αποτυγχάνει 3 φορές το τεστ εισαγωγής και καταλήγει στην ομάδα καθαρισμού. Μία μέρα όμως, όταν ένα μικροσκοπικό τέρας πετάει μέσα στο στόμα του, ο Kafka αποκτάει την ικανότητα να μεταμορφώνεται σε Kaiju διατηρώντας παράλληλα τον έλεγχο.

About author
mm

Dimitris Tzepos

Φέρνουμε πιό κοντά την otaku κουλτούρα της Ελλάδας από το 2022! Μπείτε κι εσείς στην παρέα μας στο 🌸GREEK ANIME UNIVERSE🌸 (My Anilist)

Your email address will not be published. Required fields are marked *