Μετά από ένα hiatus που διήρκησε 4 χρόνια, ο Yoshihiro Togashi – mangaka του Hunter X Hunter – ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι η σειρά είναι καθ’οδόν να επιστρέψει, καθώς και τα προβλήματα υγείας που τον οδήγησαν στην πολυετή του απουσία. Και σήμερα, ο γνωστός mangaka μας έφερε ένα βήμα πιό κοντά στην πολυαναμενόμενη επιστροφή με το πρώτο του πλήρες σκίτσο χαρακτήρα!

Το σκίτσο απεικονίζει τον Kurapika, ο οποίος είναι και ο πρωταγωνιστής του τωρινού arc της σειράς. Ο Togashi δήλωσε ότι απείχε από την δουλειά του λόγω προβλημάτων υγείας, καθώς δεν μπορούσε να καθίσει σε καρέκλα και να ζωγραφίσει εδώ και 2 χρόνια (πρόβλημα που έλυσε ζωγραφίζοντας τα καρέ ξαπλωμένος ανάσκελα!). Σύμφωνα με δηλώσεις από αυτόν και τον βοηθό του, έχει ολοκληρώσει 7 από τα 10 chapters που είχε θέσει ως στόχο μέχρι το Hunter X Hunter να επιστρέψει στην κυκλοφορία του στο Weekly Shonen Jump.

About author
mm

Dimitris Tzepos

Φέρνουμε πιό κοντά την otaku κουλτούρα της Ελλάδας από το 2022! Μπείτε κι εσείς στην παρέα μας στο 🌸GREEK ANIME UNIVERSE🌸 (My Anilist)

Your email address will not be published. Required fields are marked *