Video Games

Το PC port του God of War: Ragnarök θα χρειάζεται PSN λογαριασμό

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου State of Play, η Sony ανακοίνωσε ότι η δημοφιλής συνέχεια του God of War Ragnarök θα έρθει επιτέλους τον Σεπτέμβριο για PC. Η έκδοση για PC θα έχει unlocked framerates, upscaling, υποστήριξη super ultra widescreen και θα περιλαμβάνει το Valhalla DLC καθώς και το New Game+ mode που προστέθηκε μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, όπως εξηγεί η Sony στο blog post.

Και στη συνέχεια, σε μια υποσημείωση στο τέλος, πρόσθεσε «Απαιτείται λογαριασμός για το PlayStation Network». Η σελίδα του Steam και η σελίδα της Epic το επιβεβαιώνουν αυτό, λέγοντας: «Απαιτείται λογαριασμός στο PlayStation Network, σύμφωνα με τους Όρους Υπηρεσιών και τη Συμφωνία Χρήσης του PlayStation». Στη συνέχεια, παραπέμπουν στους όρους υπηρεσιών του PlayStation Network.

Αυτό πιθανώς σημαίνει ότι το God of War Ragnarök δε θα είναι διαθέσιμο στις 177 χώρες και περιοχές όπου δεν υπάρχει πρόσβαση στο PSN, όπως μάθαμε όταν το Helldivers 2 διαγράφηκε μαζικά μετά την απαίτηση της Sony για σύνδεση στο PSN (απαίτηση από την οποία η Sony στη συνέχεια υπαναχώρησε).

Έκτοτε, είδαμε το Ghost of Tsushima να βρίσκεται σε παρόμοια δύσκολη θέση. Η έκδοση για PC είναι επίσης μη διαθέσιμη σε αυτές τις 177 χώρες και περιοχές, επειδή η λειτουργία multiplayer co-op απαιτεί σύνδεση στο PSN για πρόσβαση. Παραδόξως, το Ghost of Tsushima δεν απαιτεί PSN login μόνο για το singleplayer mode, και όμως το God of War Ragnarök -ένα εξ ολοκλήρου singleplayer παιχνίδι- για κάποιο λόγο απαιτεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss the News, Samurai!

Εγγράψου στο Newsletter του ggunews.gr για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα καυτά νέα στον κόσμο του Internet και της τεχνολογίας!
Newsletter