Video Games

Ghost of Tsushima: Ανακοινώθηκε το PC port! – Trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας

Το Ghost of Tsushima Director’s Cut έρχεται στο PC! Το γεγονός αυτό ανακοινώθηκε στις 6 Μαρτίου, από την εταιρεία ανάπτυξης Nixxes, η οποία θα αναλάβει την μεταφορά του παιχνιδιού σε PC. Η ίδια η εταιρεία, δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη για το project, και για την συνεργασία της με την Sucker Punch Productions, τους αρχικούς developers του παιχνιδιού. Η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί στις 16 Μαΐου.

Η έκδοση PC του Ghost of Tsushima Director’s Cut περιλαμβάνει το πλήρες παιχνίδι, το expansion Iki Island και το online co-op mode multiplayer Legends. Τον τελευταίο χρόνο, η ομάδα της Nixxes εργάζεται σκληρά για να μεταφέρει την τεχνολογία του engine της Sucker Punch στο PC και να εφαρμόσει τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά, όπως ξεκλειδωμένο FPS, μια διάφορες ρυθμίσεις για τα γραφικά, και τον χειρισμό με ποντίκι και πληκτρολόγιο.

Το Ghost of Tsushima Director’s Cut για PC  θα διαθέτει τις τελευταίες τεχνολογίες βελτίωσης της απόδοσης. Τα NVIDIA DLSS 3 και AMD FSR 3 είναι διαθέσιμα με επιλογές τόσο για upscaling όσο και για frame generation. Υποστηρίζεται επίσης η αναβάθμιση Intel XeSS και αν το hardware σας έχει περιθώριο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε NVIDIA DLAA ή FSR 3 Native AA για να ενισχύσετε περαιτέρω την ποιότητα της εικόνας.

Το παιχνίδι στο PC προσφέρει επίσης εκτεταμένη υποστήριξη χειριστηρίου. Χρησιμοποιώντας το Steam Input μπορείτε να αναπροσαρμόσετε και να προσαρμόσετε το περιφερειακό της επιλογής σας στις προτιμήσεις σας. Για μια πιο καθηλωτική εμπειρία, προτείνεται ένα χειριστήριο PlayStation DualSense με απτική ανάδραση (haptic feedback) και προσαρμοστικά triggers, για επιπλέον παραστατικότητα και καλύτερο “game feel“.

Μπορείτε τώρα να βάλετε στην λίστα επιθυμιών ή να προ-παραγγείλετε το Ghost of Tsushima Director’s Cut τώρα στο Steam και στο Epic Games Store. Αν προ-αγοράσετε το παιχνίδι, θα έχετε πρόσβαση στο ακόλουθο extra content όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει στις 16 Μαΐου:

  • New Game+ Horse
  • Traveler’s Attire
  • Broken Armor dyes από το Baku’s shop

Ο συνιδρυτής της Sucker Punch, Brian Fleming, έκανε κάποιες δηλώσεις όσον αφορά τις σκέψεις του για το ανερχόμενο PC port:

Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε ότι οι φίλοι και συνεργάτες μας στη Nixxes φέρνουν το Ghost of Tsushima στο PC! Αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο για την Sucker Punch – όλες οι προηγούμενες δουλειές μας είναι αποκλειστικά για κονσόλες, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι για όλο αυτό και η Nixxes ήταν η κατάλληλη ομάδα για να αναλάβει αυτό το project. Με αυτούς στο πλάι μας, ξέραμε ότι τα αποτελέσματα θα ήταν απλά καταπληκτικά! Τώρα με συγχωρείτε, πάω να παραγγείλω μια Super Ultra Wide οθόνη!”

Για τους παίκτες PC που μπορεί να είναι νέοι στο παιχνίδι, εδώ είναι μια επισκόπηση όλων όσων περιλαμβάνονται:

Το Ghost of Tsushima Director’s Cut είναι ένα παιχνίδι action adventure που διαδραματίζεται στη φεουδαρχική Ιαπωνία. Ο πρωταγωνιστής, Jin Sakai ανατράφηκε και εκπαιδεύτηκε στους τρόπους των σαμουράι. Ο κόσμος του γκρεμίζεται όταν μια μογγολική εισβολή νικά τον στρατό των σαμουράι στο σπίτι του, στο νησί Tsushima, και βρίσκεται αντιμέτωπος με μια δύσκολη απόφαση: να τιμήσει την παράδοση και τα έθιμα της ανατροφής του και να διατηρήσει μια μάχη που δεν μπορεί να κερδίσει, ή να παρεκκλίνει από το μονοπάτι των σαμουράι για να προστατεύσει το νησί και τους ανθρώπους του με κάθε μέσο.

Στην προσπάθειά του να διεκδικήσει την Tsushima, ο Jin αναζητά την καθοδήγηση και την υποστήριξη παλιών φίλων και νέων συμμάχων. Πρέπει να ξεφύγει από την παράδοση, να γίνει ένα νέο είδος πολεμιστή και να προστατεύσει ό,τι έχει απομείνει από την πατρίδα του με κάθε κόστος.

Iki Island Expansion – Σε αυτό το expansion, ο Jin ανακαλύπτει νέες τοποθεσίες, χαρακτήρες και εχθρούς σε ένα μυστηριώδες νησί. Το νησί Iki είναι μια άγρια, άνομη χώρα επιδρομέων και εγκληματιών. Ο Jin θα πρέπει να επιστρατεύσει όλες τις ικανότητές του για να σώσει το Iki.

Legends – Εμπνευσμένη από ιαπωνικές λαϊκές ιστορίες και την ιαπωνική μυθολογία, αυτή η multiplayer co-op εμπειρία αποτελείται από story missions 2 παικτών και survival missions 4 παικτών (wave-based survival), καθώς και την competitive λειτουργία 2v2 Rivals.

Kurosawa mode – Ζήστε την εμπειρία του παιχνιδιού σε ασπρόμαυρο χρώμα με grain εφέ, καθώς και ιαπωνικούς διαλόγους και αγγλικούς υπότιτλους. Αυτή η λειτουργία είναι εμπνευσμένη από τις ταινίες του θρυλικού σκηνοθέτη Akira Kurosawa.

Η Nixxes και η Sucker Punch Productions δήλωσαν ότι έρχονται κι άλλες ανακοινώσεις, όσο πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας στις 16 Μαΐου, όπως πληροφορίες για τις ελάχιστες και τις προτεινόμενες απαιτήσεις συστήματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss the News, Samurai!

Εγγράψου στο Newsletter του ggunews.gr για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα καυτά νέα στον κόσμο του Internet και της τεχνολογίας!
Newsletter