Video Games

Genshin Impact 3.8 – Σύνοψη Livestream

Μια πρώτη ματιά στην Fontaine δημοσιεύτηκε στο livestream του Genshin Impact 3.8, και παρόλο που δεν είναι κάτι εντυπωσιακό, είναι ένα ωραίο teaser. Εκτός από την επερχόμενη Land of Justice, το Genshin Impact στην έκδοση 3.8 θα φέρει επίσης μια εντελώς νέα limited περιοχή παρόμοια με το Golden Apple Archipelago. Εξακολουθώντας να περιστρέφεται γύρω από την Klee και την Alice και τις καλοκαιρινές τους περιπέτειες, οι παίκτες σύντομα θα μπορούν να εξερευνήσουν την μυστηριώδη Bottleland.

Ημερομηνία κυκλοφορίας της v3.8:

H έκδοση 3.8 θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 5 Ιουλίου. Θα ακολουθήσει το συνηθισμένο maintenance schedule για τα νέα updates, με την 3.8 να κυκλοφορεί στις 4 π.μ. (BST).

Για τις άλλες ζώνες ώρας, η ακριβής ώρα κυκλοφορίας είναι:

East Coast US: Ιουλίου, 11μμ (EDT).
Central US: (Κεντρική Αμερική): (CDT)
West Coast US: Τρίτη 4 Ιουλίου, 8μμ (PDT)
Αυστραλία: Τετάρτη 5 Ιουλίου, 1μμ (AEST)
Ιαπωνία: (JST): Τετάρτη 5 Ιουλίου, 12μμ (JST)
Ευρώπη: Τετάρτη 5 Ιουλίου, 5 π.μ. (CEST)
UK: Τετάρτη 5 Ιουλίου, 4 π.μ. (BST)

Fontaine Preview:

Ήρθε η ώρα για το Genshin Impact να επεκτείνει ξανά τον χάρτη της. Μετά την προσθήκη της Sumeru το 2022, ήρθε η ώρα για το παιχνίδι gacha να δημιουργήσει άλλη μια τεράστια περιοχή και να προσθέσει καινούριο περιεχόμενο στο main story.

Αυτή τη φορά, πρόκειται για την Fontaine, μια πιο μοντέρνα, βιομηχανικού τύπου πόλη με λαμπερά κτίρια και σκοτεινούς υπονόμους, τουλάχιστον αν κρίνουμε από αυτές τις πρώτες εικόνες. Αυτή η “χώρα” βρίσκεται στην υπηρεσία της Focalors, της Hydro Archon, ενώνοντας τις Anemo, Geo και Dendro περιοχές με αυτήν. Μόλις φτάσει η Fontaine, θα απομείνουν μόνο δύο περιοχές μέχρι να “ολοκληρωθεί” ο χάρτης και με τα επτά έθνη. Τα υπόλοιπα δύο είναι το Natlan που είναι η περιοχή Pyro, και η Snezhnaya που είναι η περιοχή Cryo.

Η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας είναι η 16 Αυγούστου 2023, όταν πιστεύεται ότι θα έρθει το patch 4.0 για το παιχνίδι με βάση το χρονοδιάγραμμα των patch, καθώς νέες περιοχές μπαίνουν πάντα όταν το patch αλλάζει σε νέο αριθμό. Το Sumeru κυκλοφόρησε στις 24 Αυγούστου 2022, οπότε θα είναι αρκετά κοντά στο να περάσει σχεδόν ένας χρόνος μεταξύ τους.

Πώς περιγράφεται η Fontaine:

” Η Fontaine είναι υπερήφανη ως το κέντρο του πολιτισμού και των τεχνών, ή σύμφωνα με τα λόγια του Francis, ενός περιπλανώμενου εμπόρου από εκεί, “αληθινή ομορφιά και κομψότητα”.

3.8 Banners Phase 1:

Η Phase 1 των 3.8 Banner ξεκινά με την επιστροφή της Cryo 5-Star Eula, που εμφανίζεται στο Born of Ocean Swell Banner, και την επιστροφή της Pyro 5-Star Klee που εμφανίζεται στο Sparkling Steps Banner.

Ως συνήθως, τα banners της phase 1 της 3.8 θα είναι διαθέσιμα παράλληλα και θα είναι διαθέσιμα από την Τετάρτη 5 Ιουλίου, μέχρι τη λήξη τους την Τρίτη 25 Ιουλίου.

3.8 Banners Phase 2:

Στη Phase 2 των banner της 3.8 έχουμε το Drifting Luminescence Banner της Hydro 5-Star Kokomi και το From Ashes Reborn Banner της Anemo 5-Star Wanderer (Scaramouche).

Αυτά τα Banners αναμένεται να διαρκέσουν από την Τρίτη 25 Ιουλίου μέχρι να ολοκληρωθούν την Τρίτη 5 Αυγούστου – την ημέρα πριν από την αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας της μεγάλης ενημέρωσης 4.0 Fontaine!

Nέα skins: Kaeya και Klee:

Nέο TCG Content:

Στην v3.8 μπορείτε να αποκτήσετε τρεις νέες κάρτες χαρακτήρων TCG: Candace, Yanfei και Kazuha.

3.8 Events:

Νέο Hangout Event: Kaeya:

Secret Summer Paradise (Bottleland) Εvent:

Το Secret Summer Paradise είναι το κύριο event που θα διαρκέσει όλη την έκδοση 3.8 και, όπως και τα προηγούμενα καλοκαιρινά updates, θα μας προσφέρει μια ολοκαίνουργια περιοχή για να εξερευνήσουμε. Ωστόσο, σε αντίθεση με άλλες καλοκαιρινές ενημερώσεις, το Secret Summer Paradise δεν βρίσκεται σε νησί. Αντ’ αυτού, θα πάμε στη Bottleland, μια μυστηριώδη περιοχή μέσα σε ένα μπουκάλι που βρίσκεται στην Sumeru.

Ένα από τα πράγματα που θα κάνετε στη Bottleland είναι να συλλέγετε Vouchers για να τα ανταλλάξετε για διάφορες ανταμοιβές, όπως ένα νέο Skin για τον Kayea και μια δωρεάν Layla!

Υπάρχουν, φυσικά, και τα συνηθισμένα mini games για να παίξετε. Τα τέσσερα mini-events που περιλαμβάνονται στο Secret Summer Paradise είναι τα εξής:

Spino Blaster

Στο Spino Blaster, έχετε τον έλεγχο ενός κανονιού και πυροβολείτε αιωρούμενες μπάλες για να μαζέψετε points. Πιστό στο Summer theme, αυτό το mini-game μοιάζει πολύ με τα παιχνίδια σκοποβολής με νεροπίστολα που υπάρχουν σε λούνα παρκ.

Με την πάροδο του χρόνου θα παίρνετε buffs που θα αλλάζουν τη σκοποβολή σας, όπως η αύξηση του AOE κάθε βολής ή η παροχή άπειρων πυρομαχικών για μικρό χρονικό διάστημα. Προσέξτε όμως να μην κάνετε spam τις βολές σας, καθώς το κανόνι έχει cooldown αν υπερθερμανθεί.

Sojourns of the Barking Fox

Σε αυτό το mini game αναλαμβάνετε τον έλεγχο μιας χαριτωμένης αλεπού που “γαβγίζει” και την καθοδηγείτε μέσα από στεφάνια που περιέχουν Adventure Coins. Όσο περισσότερα νομίσματα συλλέγετε, τόσο υψηλότερη είναι η βαθμολογία σας, αλλά υπάρχουν διάφορα projectiles που μπορούν να μειώσουν τη βαθμολογία σας αν χτυπήσουν την αλεπού σας.

Dance of Flashing Thought

Παρά το όνομά του, το Dance of Flashing Thought είναι στην πραγματικότητα ένα αρκετά παραδοσιακό mini game μάχης, καθώς διαλέγετε μια ομάδα τεσσάρων χαρακτήρων για να εξολοθρεύσετε διάφορους εχθρούς και να κερδίσετε πόντους.

Big Bang Finchball

Το Big Bang Finchball είναι βασικά ένα παιχνίδι τύπου pin ball αλλά με μερικές αλλαγές που το κάνουν λίγο πιο συναρπαστικό. Παίρνετε έναν αριθμό από πόντους ανάλογα με το πού προσγειώνονται οι Finchballs που εκτοξεύετε, με τους περισσότερους πόντους να κερδίζετε αν τις κάνετε να σταματήσουν στην red zone.

Υπάρχουν ειδικά είδη Finchballs για να σας βοηθήσουν να πάρετε ένα καλύτερο σκορ, όπως το Sticky Finchball που προσκολλάται σε μια άλλη μπάλα αν το ρίξετε με ακρίβεια, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να μετακινήσετε και τις δύο στην red zone.

Tα rewards που μπορείτε να πάρετε από αυτά τα mini-games:

  • Μία δωρεάν Layla
  •  Kaeya skin
  • Primogems
  • Mora
  • Crown of Insight
  • Character EXP materials
  • Talent level up materials
  • Weapon enhancement materials

Shared Sight event

Το Shared Sight είναι ένα event με τοποθεσίες, αλλά με μια αρκετά διασκεδαστική αλλαγή. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν ειδικό καθρέφτη για να δείτε από την οπτική γωνία του ζώου που ψάχνετε, και στη συνέχεια να υπολογίσετε τη θέση του από το περιβάλλον. Όσα περισσότερα ζώα βρείτε, τόσο περισσότερα rewards παίρνετε.

 

Genshin Impact Perilous Expedition event

Παρόλο που τα objectives του ακούγονται σαν ένα event εξερεύνησης, το Perilous Expedition είναι στην πραγματικότητα ένα ακόμα combat challenge. Έχει διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας και σας δίνει πολλά και διάφορα rewards.

Adventurer’s Trials: Advanced event

Πρόκειται για ένα event που επιστρέφει και σας βάζει να ελέγχετε διαφορετικούς χαρακτήρες για μια μοναδική πρόκληση ειδικά για αυτούς. Αυτό μπορεί να κυμαίνεται από το να κλωτσάτε slimes μέχρι το να μαζεύετε νομίσματα.

Αν και δεν αναφέρθηκε στο livestream, το co-op θα πρέπει να είναι διαθέσιμο για αυτό το event, καθώς ήταν χαρακτηριστικό στο τελευταίο Adventurer’s Trials event.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss the News, Samurai!

Εγγράψου στο Newsletter του ggunews.gr για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα καυτά νέα στον κόσμο του Internet και της τεχνολογίας!
Newsletter