Anime / Manga

Fire Force : Η season 3 βρίσκεται σε παραγωγή!

 Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε:

Η σειρά, είναι βασισμένη στο manga του δημιουργού του “Soul Eater” Atsushi Ohkubo, έχει να κάνει με τον Shinra Kusakabe, έναν πυροκινητικό τρίτης γενιάς που μπορεί να πυροδοτεί τα πόδια του με φωτιά. Ο Shinra ενώνεται με μια ομάδα πυροκινητικών, γνωστή ως Special Fire Force Company 8, για να αντιμετωπίσει τους Infernals, οι οποίοι είναι άνθρωποι που μεταμορφώνονται σε ζωντανές φλόγες μέσω αυτανάφλεξης.

Η δεύτερη σεζόν του “Fire Force” ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 και έγινε μία από τις πέντε πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές anime στο Amazon Prime Japan. Οι θαυμαστές περιμένουν από τότε άλλη μια σεζόν της επιτυχημένης σειράς, οπότε εδώ είναι όλες οι πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής για την 3η σεζόν του “Fire Force”.

H AnimeTV ανέβασε ένα tweet που μας ενημερώνει ότι το Fire Force έχει αρχίσει την παραγωγή της 3ης season που περιμένουν οι θαυμαστές του anime εδώ και πολύ καιρό.

Πότε θα κυκλοφορήσει η Season 3;

Η 3η σεζόν του “Fire Force” επιβεβαιώθηκε επίσημα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter στις 16 Μαΐου 2022. Το tweet περιείχε μια εικόνα του έφηβου Shinra Kusakabe με τα αιχμηρά δόντια να ποζάρει μετά την πραγματοποίηση μιας από τις επιθέσεις του. Δυστυχώς, αυτό ήταν το μόνο από το οποίο αποτελούνταν η αποκάλυψη. Δεν δόθηκε καμία ημερομηνία κυκλοφορίας για την 3η σεζόν και, προς το παρόν, δεν έχουμε ακόμα χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας ή οποιαδήποτε ενημέρωση για την παραγωγή. Για αρκετό καιρό δεν ξέραμε καν αν το anime θα συνεχιστεί για τρίτη σεζόν, οπότε τουλάχιστον μπορούμε να κρατήσουμε αυτόν τον ενθουσιασμό όσο περιμένουμε να δοθούν περισσότερες πληροφορίες στη δημοσιότητα.

 width=

Οι δύο πρώτες σεζόν του “Fire Force” κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι: Τον Ιούλιο του 2019 και τον Ιούλιο του 2020, αντίστοιχα. Ο Ιούλιος του 2021 ήρθε και έφυγε χωρίς καμία αναφορά για τρίτη σεζόν, και δεν υπήρξε καμία λέξη γι’ αυτό ενόψει του 2022. Όταν τελικά επιβεβαιώθηκε η 3η σεζόν τον Μάιο του ίδιου έτους, φάνηκε ότι στόχος ήταν η κυκλοφορία τον Ιούλιο του 2023. Ωστόσο, όπως παραπονέθηκαν οι οπαδοί της σειράς στο Reddit, η David Production – το στούντιο anime πίσω από το “Fire Force” – είναι απασχολημένη με την επεξεργασία μιας anime προσαρμογής του manga του Yoshifumi Tozuka “Undead Unluck”, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023. Με αυτό κατά νου, είναι απίθανο η 3η σεζόν του “Fire Force” να βγει το καλοκαίρι του 2023, και ίσως να μην είναι καν το 2023.

Αν δεν αναλάβει κάποιο άλλο στούντιο, το πιθανότερο είναι να κυκλοφορήσει το 2024. Οι θαυμαστές έχουν αναφέρει τα Studio Trigger (“Kill la Kill”), Bones (“My Hero Academia”), Wit Studio (“Attack on Titan”) και Studio Pierrot (“Naruto”) ως πιθανά νέα σπίτια για τη σειρά, αν και η γενική αίσθηση είναι ότι θα πρέπει να παραμείνει στην David Production αν είναι δυνατόν.

Ποια είναι η πλοκή της Season 3;

ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS/LEAKS!

Το φινάλε της 2ης σεζόν του “Fire Force” φάνηκε να δείχνει ότι θα ξεσπάσει μια ακόμα μεγαλύτερη μάχη μεταξύ της Εταιρείας 8 και του Evangelist. Θέλοντας να γίνει πιο δυνατός για να αντιμετωπίσει τους όλο και πιο επικίνδυνους εχθρούς της Company 8, ο Shinra Kusakabe πιέστηκε στην εκπαίδευσή του για να φτάσει σε ένα νέο σημείο που ονομάζεται “The Press Of Death”. Το φινάλε της σεζόν προκάλεσε επίσης ένα τεράστιο πλήγμα στους ήρωες με τη δολοφονία του Captain Hague της Company 4. Ωστόσο, λόγω του νέου επιπέδου των ικανοτήτων του, ο Shinra είναι σε θέση να δημιουργήσει μια σύνδεση Adolla, επιτρέποντάς του να δει τις τελευταίες στιγμές του Hague. Δεν έχουμε συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα συμβεί στη συνέχεια, αν και μπορούμε να κάνουμε μια τεκμηριωμένη εικασία για την κατεύθυνση προς την οποία κινείται η ιστορία, χρησιμοποιώντας το υπάρχον υλικό από το manga.

 width=

Το anime ακολούθησε ως επί το πλείστον το manga, οπότε μπορούμε να υπολογίσουμε τι θα περιλαμβάνει η 3η σεζόν για τον Shinra και την Εταιρεία 8, κοιτάζοντας τα Volumes που δεν έχουν ακόμα διασκευαστεί. Το Volume 1 έως κάποιο μέρος του Volume 11 του manga καλύφθηκε από την 1η σεζόν του anime, ενώ η 2η σεζόν κάλυψε το υπόλοιπο του Volume 11 μέχρι και κάποια κεφάλαια του Volume 20. Οι φίλοι του manga θα γνωρίζουν ότι ο Shinra έρχεται αντιμέτωπος με τον πιο δυνατό του αντίπαλο μέχρι στιγμής στο Volume 21, τον λοχαγό Barns της 1ης ταξιαρχίας. Ο Barns και η Company 1 έχουν συμμαχήσει με τον Ιερό Ναό του Sol, την κυρίαρχη θρησκεία στην Αυτοκρατορία. Επειδή η κυβέρνηση βρίσκεται πλέον υπό τον έλεγχο του Evangelist, η Company 8 ουσιαστικά στιγματίζεται ως τρομοκρατική ομάδα και ο Captain Obi φυλακίζεται. Φυσικά, ο Shinra και οι συνεργάτες του δεν το δέχονται αυτό και ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον αντιήρωα που είναι γνωστός ως Joker και εισβάλλουν στην φυλακή ελπίζοντας να σώσουν τον αρχηγό τους.

Πού μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δύο πρώτες σεζόν του Fire Force;

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η δεύτερη σεζόν του “Fire Force” ολοκληρώθηκε και -με την τρίτη σεζόν να αργεί ακόμα- δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να παρακολουθήσετε τις δύο πρώτες σεζόν της επιτυχημένης σειράς. Αλλά πού και πώς μπορείτε να τις παρακολουθήσετε;

Το “Fire Force” είναι διαθέσιμο σε πολλές πλατφόρμες αναμετάδοσης, κάτι που δεν είναι πολύ συνηθισμένο όταν πρόκειται για anime και τηλεοπτικές σειρές γενικότερα. Μπορείτε να το βρείτε στα Gogoanime, Zoro.to και στην δημοφιλή πλατφόρμα ροής anime Crunchyroll και να παρακολουθήσετε και τις δύο seasons. Η 1η και η 2η σεζόν είναι διαθέσιμες για παρακολούθηση με γαλλική, γερμανική, πορτογαλική, ισπανική και αγγλική μεταγλώττιση. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε δωρεάν, αν δεν σας πειράζει να παρακολουθείτε μερικές διαφημίσεις, ή μπορείτε να αγοράσετε την premium συνδρομή τους για να μπείτε κατευθείαν στη δράση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss the News, Samurai!

Εγγράψου στο Newsletter του ggunews.gr για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα καυτά νέα στον κόσμο του Internet και της τεχνολογίας!
Newsletter