Τρία games είναι εντελώς δωρεάν στο Epic Store, τα οποία αν τα βάλετε στην συλλογή σας μέχρι 11 Μαΐου μπορείτε να τα κρατήσετε για πάντα. Δείτε τους τίτλους παρακάτω:

Against All Odds

Καλώς ήρθατε στο Against All Odds, το επόμενο παγκόσμιο αθλητικό φαινόμενο. Αντιμετωπίστε επτά άλλους παίκτες σε μια ποικιλία από Multiplayer battles, όπου οι αντίπαλοι δεν είναι το μόνο σας μέλημα. Αποφύγετε τα φλογοβόλα που σας πυρπολούν, τα ηλεκτρισμένα πηνία tesla και φυσικά τα παλιά καλά ακρωτηριαστικά πριόνια, χρησιμοποιώντας ένα μείγμα κρίσιμου parkour platforming, ενώ οι εκφωνητές σας αφηγούνται με τρόπο ξεκαρδιστικό. Έχετε ό,τι χρειάζεται για να αψηφήσετε το Against All Odds και να βγείτε σώοι και αβλαβείς; Προειδοποίηση: οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ σας (εξ ου και το όνομα)! Αποκτήστε το εδώ!

 

Horizon Chase Turbo

Το Horizon Chase Turbo είναι ένα racing game εμπνευσμένο από τις μεγάλες επιτυχίες της δεκαετίας του ’80 και του ’90. Αναδημιουργεί το κλασικό arcade gameplay με απεριόριστα όρια ταχύτητας και διασκέδασης. Δώστε τέρμα γκάζι και απολαύστε το! Αποκτήστε το εδώ!

Kao the Kangaroo

Το Kao the Kangaroo είναι ένα όμορφο 3D platformer γεμάτο διασκέδαση, εξερεύνηση, περιπέτεια και μυστήριο! Ακολουθήστε τον Kao, το ζωηρό χνουδωτό καγκουρό , καθώς ξεκινά μια αξέχαστη αναζήτηση για να αποκαλύψει τα μυστικά γύρω από την εξαφάνιση του πατέρα του. Θα διασχίσει ιδιαίτερα περιβάλλοντα, γεμάτα κινδύνους, γρίφους και εχθρούς. Κάθε στροφή αποκαλύπτει ένα ακόμη στοιχείο καθώς και έναν μυστικό κόσμο που ξεπηδά κάτω από την επιφάνεια. Αποκτήστε το εδώ!

 

About author
mm

Stelios Xaniotakis

Skidaddle Skidoodle

Your email address will not be published. Required fields are marked *