Τα skins είναι μια αμφιλεγόμενη πτυχή του gaming, με τους παίκτες να αναρωτιούνται συχνά γιατί κοστίζουν τόσα πολλά χρήματα. Στο Counter-Strike: Global Offensive, οι φανς είναι πρόθυμοι να πληρώσουν απίστευτες τιμές. Ένας παίκτης του CS:GO πλήρωσε το ποσό των 150.000€ για να αποκτήσει ένα λουλουδάτο skin ενός AK-47.

> ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ STEAM: Παίξε 2 φανταστικά games με μόλις 2€

> Pokémon – Αυτό είναι το τέλος της ομάδας πύραυλος!

Η συναλλαγή έλαβε χώρα στην κινεζική έκδοση του Buff, μιας secondhand αγοράς για τους χρήστες του Steam για να ανταλλάσσουν CS:GO skins. Η αγορά και η πώληση skin όπλων σε διάφορους ιστότοπους παραμένει μια τεράστια επιχείρηση, ακόμη και αφού η Valve έθεσε χρονικά όρια στο πόσο συχνά οι παίκτες μπορούν να κάνουν συναλλαγές σε αυτούς.

Όταν το CS:GO δημιουργεί τυχαία ένα skin όπλου, το παιχνίδι του αναθέτει μια μόνιμη τιμή “float”. Το float είναι αυτό που καθορίζει αν ένα skin όπλου είναι “factory new” ή “battle scarred”. Όπως μπορείτε να δείτε από το παραπάνω tweet, το Wild Lotus έχει εξαιρετικά χαμηλό αριθμό float. Ενώ συνήθως αυτό το skin κοστίζει μερικές χιλιάδες ευρώ στην αγορά, αυτή η “factory new” έκδοση έχει τέσσερα σπάνια αυτοκόλλητα που κοστίζουν πολύ περισσότερο από το ίδιο το όπλο.

Φυσικά, δεν είναι όλα τα skins που αξίζουν τέτοιες τιμές, υπάρχουν πιο φτηνά αλλά και πιο ακριβά skins εκεί έξω. Πέρυσι, ένας παίκτης απέρριψε μια προσφορά για σχεδόν 1,2 εκατομμύρια ευρώ, επικαλούμενος ότι η προσφορά ήταν πολύ χαμηλή.

About author
mm

Your email address will not be published. Required fields are marked *