Η νέα εφαρμογή της EA για PC, που έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει την πλατφόρμα Origin, είναι πλέον διαθέσιμη για λήψη, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία την Πέμπτη. Η εφαρμογή αναπτύσσεται εδώ και πολύ καιρό, καθώς η EA ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι θα αντικαταστήσει το Origin με αυτή τη νέα εφαρμογή πριν από δύο χρόνια.

Οι παίκτες που χρησιμοποιούν σήμερα το Origin θα κληθούν “σύντομα” να το αλλάξουν. “Μέχρι να λάβετε την πρόσκλησή σας, όλα τα παιχνίδια και το περιεχόμενό σας, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών που έχουν ήδη εγκατασταθεί, θα είναι έτοιμα και θα σας περιμένουν στο EA App”, αναφέρει η EA. Τα saves και η λίστα των φίλων σας θα μεταφερθούν επίσης.

Ωστόσο, το Origin δεν έχει πεθάνει εντελώς ακόμα, αφού οι παίκτες του macOS θα πρέπει να εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή Origin για να παίζουν τα παιχνίδια τους. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το αν και πότε αυτό μπορεί να αλλάξει, αλλά “καθώς τα πράγματα εξελίσσονται, θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες να μοιραστούμε τους επόμενους μήνες”, αναφέρει η EA σε ξεχωριστή ανάρτηση στο blog.

Πηγή: The Verge

 

About author

Νikos Sotos

"Morning Mr Freeman, looks like your running late"

Your email address will not be published. Required fields are marked *