Ο Phil Spencer, διευθύνων σύμβουλος της Microsoft Gaming, μίλησε του σχετικά με το αν το επερχόμενο παιχνίδι Elder Scrolls 6 θα είναι αποκλειστικό για το Xbox.

Η πρόσφατη κυκλοφορία του Starfield μπορεί να απογοήτευσε τους κατόχους του PS5 με την XBOX αποκλειστικότητα, αν και υπάρχει μια μικρή ελπίδα με το Elder Scrolls 6. Χωρίς επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας και πιθανότατα μισή δεκαετία πριν ακούσουμε πολλές συγκεκριμένες πληροφορίες για το παιχνίδι, είναι απίθανο να μάθουμε περισσότερα σύντομα. Αυτό ίσχυε μέχρι που ο Spencer αποκάλυψε κάποιες διφορούμενες πληροφορίες σε συνέντευξή του στο Bloomberg. Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την αποκλειστικότητα του Xbox για τη συνέχεια του Skyrim, CEO της Microsoft Gaming απάντησε:

Το εξετάζουμε κατά περίπτωση με τα παιχνίδια που κατασκευάζουμε. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι τα παιχνίδια μας είναι διαθέσιμα σε πάρα πολλά διαφορετικά μέρη. Στις κονσόλες Xbox, στον υπολογιστή, επίσης μέσω Cloud … πρόκειται πραγματικά για την παροχή στους παίκτες επιλογών σχετικά με το πώς θέλουν να παίζουν και να δημιουργούν τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών τους“. Απουσιάζει, ίσως όπως ήταν αναμενόμενο, οποιαδήποτε αναφορά στις κονσόλες PlayStation.

Η πρόσφατη εξαγορά της Bethesda από τη Microsoft ήταν καταδικαστική για τους fans της Sony, με το Starfield να παραμένει exclusive για τις κονσόλες Xbox και το PC. Φυσικά, ο Spencer δεν έχει κανένα λόγο να αναφέρει το PlayStation όταν ερωτάται για το σε ποιες κονσόλες θα κυκλοφορήσει το Elder Scrolls 6, αν και δεν φαίνεται καλός οιωνός για όσους ελπίζουν να παίξουν το παιχνίδι στο PS5 τους.

About author

Νikos Sotos

"Morning Mr Freeman, looks like your running late"

Your email address will not be published. Required fields are marked *