Η Disney εξαγόρασε το Hulu το 2019 και τώρα είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να συνδυάσει τις υπηρεσίες streaming του με το Disney+. Η απόφαση να συνδυαστούν αυτές οι δύο πλατφόρμες, αντικατοπτρίζει την επερχόμενη μετονομασία του HBO Max σε Max, η οποία θα συνδυάζει περιεχόμενο από το Discovery+ και το HBO Max.

Σε μια κλήση για τα κέρδη της Disney , ο CEO Bob Iger ανακοίνωσε την ότι η εταιρεία θα συνδυάσει το περιεχόμενο του Disney+ και του Hulu σε μια “μία εφαρμογή” μέχρι το τέλος του 2023. Κάθε υπηρεσία, ωστόσο, θα παραμείνει διαθέσιμη και ξεχωριστά.
Αναλυτικότερα είπε:

Ενώ θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες Disney+, Hulu και ESPN+ ως μεμονωμένες επιλογές, αυτό θα παρέχει μεγαλύτερες ευκαιρίες για τους διαφημιστές, ενώ θα δίνει στους συνδρομητές των πακέτων πρόσβαση σε πιο ισχυρό και βελτιωμένο περιεχόμενο, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη προσέλκυση του κοινού και τελικά μια πιο ενοποιημένη εμπειρία streaming.

Η κοινή εφαρμογή θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ και η Disney θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σε μελλοντικό χρόνο. Ακόμα η εταιρεία θα αυξήσει την τιμή του συνδρομητικού προγράμματος χωρίς διαφημίσεις, το οποίο σήμερα κοστίζει 10,99 δολάρια το μήνα.

 

About author
mm

Stelios Xaniotakis

Skidaddle Skidoodle

Your email address will not be published. Required fields are marked *