Στα τελευταία δευτερόλεπτα του φινάλε του Dead Mount Death Play ανακοινώθηκε πως το δεύτερο μέρος και συνέχεια της ιστορίας θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Ο επίσημος ιστότοπος για τη διασκευή anime του manga “Dead Mount Death Play” των Ryougo Narita και Shinta Fujimoto επίσης αποκάλυψε τους καλλιτέχνες των τραγουδιών για το δεύτερο μισό του anime. Η Inori Minase ερμηνεύει το νέο opening song του anime “Scrap Art“, ενώ ο Yuuma Uchida ερμηνεύει το νέο ending song του anime “Hope“.

Το anime έκανε πρεμιέρα στις 10 Απριλίου. Ο Manabu Ono (Sword Art Online: Alicization) σκηνοθετεί το anime και επιβλέπει επίσης τα σενάρια της σειράς, ενώ τα γράφει μαζί με τους Yukie Sugawara (Overlord) και Yoriko Tomita (My Dress-Up Darling). Η GEEK TOYS έχει αναλάβει την παραγωγή κινουμένων σχεδίων της σειράς. Ο Hisashi Abe (Psycho-Pass: Sinners of the System) σχεδιάζει τους χαρακτήρες. Το HALF H-P STUDIO είναι υπεύθυνο για την παραγωγή ήχου. Οι F.M.F συνθέτουν τη μουσική.

Η σύνοψη της ιστορίας έχει ως εξής:

Είναι μια αναμέτρηση για τους αιώνες, καθώς ο θρυλικός ήρωας αναμετράται με τον νεκρομάντη θεό, αλλά όταν η σκόνη πέφτει, κάτι δεν πάει καλά. Τις τελευταίες στιγμές της επικής τους αναμέτρησης, η τελευταία βολή του νεκρομάντη θεού ήταν εντελώς απρόβλεπτη – μαγεία μετενσάρκωσης! Στην άλλη άκρη του χώρου και του χρόνου, ένα αγόρι με το όνομα Polka Shinoyama ξυπνάει νιώθοντας… όχι ακριβώς ο εαυτός του. Ποιος θα περίμενε ότι η κορυφαία μάχη μεταξύ του καλού και του κακού θα εξελισσόταν έτσι;

Your email address will not be published. Required fields are marked *