Η αναγέννηση της CD Projekt συνεχίζεται σήμερα με την ανακοίνωση του στούντιο ότι το Cyberpunk 2077 έχει πλέον πουλήσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια αντίτυπα.

Η πώληση 20 εκατομμυρίων αντιτύπων είναι ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα που βάζει το παιχνίδι σε μια πολύ εντυπωσιακή παρέα, συμπεριλαμβανομένου του προηγούμενου παιχνιδιού της CD Projekt, The Witcher 3: Wild Hunt, αν και απέχει πολύ από τα πραγματικά μεγαθήρια όπως το Minecraft (238 εκατομμύρια), το Grand Theft Auto 5 (170 εκατομμύρια) ή το PlayerUnknown’s Battlegrounds (75 εκατομμύρια). Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το πόσο γρήγορα πέτυχε το κατόρθωμα. Το Stardew Valley(ανοίγει σε νέα καρτέλα) χρειάστηκε έξι χρόνια για να πουλήσει 20 εκατομμύρια αντίτυπα, για παράδειγμα, ενώ το The Witcher 3 χρειάστηκε τέσσερα χρόνια. Tο Cyberpunk 2077, τα κατάφερε σε λιγότερο από δύο.

Αντί να δεχτεί τη ζημιά και να αποχωρήσει μετά την κυκλοφορία, η CD Projekt συνέχισε να εργάζεται στο Cyberpunk 2077, αναβάλλοντας τα σχέδια για νέο περιεχόμενο και expansions προκειμένου να επικεντρωθεί στις βελτιώσεις του τίτλου. Το παιχνίδι πήρε επίσης μεγάλη ώθηση από το Cyberpunk: Edgerunners, το anime που έκανε ντεμπούτο στο Netflix στις αρχές του μήνα. Ο μέσος και ο μέγιστος αριθμός ταυτόχρονων παικτών στο Steam εκτοξεύτηκαν στα ύψη και το παιχνίδι επανήλθε στη μέση των 10 κορυφαίων παιχνιδιών του Steam με βάση τον αριθμό των παικτών.

Πηγή: PC Gamer

About author

Νikos Sotos

"Morning Mr Freeman, looks like your running late"

Your email address will not be published. Required fields are marked *