Video Games

CONVERGENCE A League of Legends Story : Σώστε το Zaun μαζί με τον Ekko

Το CONVERGENCE: A League of Legends Story είναι ένα 2D action platformer που μόλις κυκλοφόρησε από την Double Stallion και την Riot Forge και έχει ως πρωταγωνιστή τον νεαρό Ekko, το λεγόμενο “αγόρι που διέλυσε το χρόνο”, καθώς χρησιμοποιεί parkour, προηγμένες μάχες και ικανότητες χρόνου για να νικήσει όλους τους εχθρούς που απειλούν το μέλλον του Zaun και όλων των ανθρώπων του.

Το CONVERGENCE: A League of Legends Story αφορά την αξιοποίηση των ικανοτήτων του Ekko για να επωφεληθεί από έναν σωρό συναρπαστικών επιλογών που παρέχονται στους παίκτες κατά τη διάρκεια του platformer που βασίζεται στην ιστορία. Όταν βρίσκουμε τον Ekko, είναι ένας νεαρός εφευρέτης που έχει μια συσκευή που μπορεί να γυρίσει πίσω το χρόνο και πρέπει να συνεργαστεί με τους φίλους του για να κρατήσει την πόλη του, το Zaun, ασφαλή. Ωστόσο, σύντομα συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να εμπιστευτεί ούτε αυτούς που θεωρεί πιο αγαπητούς, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του εαυτού του.

Στο League of Legends, ο Ekko χρησιμοποιεί τις ικανότητές του να γυρίζει το χρόνο για να γίνει ο αγαπημένος champion των οπαδών από το 2015 και σύντομα οι οπαδοί θα μπορούν να γνωρίσουν μια εντελώς νέα πλευρά του και να ξεκλειδώσουν δεξιότητες που δεν περιορίζονται από balance requirements που αναμένονται σε ένα MOBA όπως το League of Legends.

 width=

Η πρώτη από αυτές τις ικανότητες και αυτή που θα χρησιμοποιείται πιο συχνά είναι η Time Rewind, η βασική ικανότητα του Ekko που του επιτρέπει να ταξιδεύει πίσω στο χρόνο για να διορθώσει οποιοδήποτε λάθος έχει κάνει. Στο CONVERGENCE, αυτό θα επιτρέψει στους παίκτες να γυρίσουν γρήγορα μερικά δευτερόλεπτα πίσω για να ξαναδοκιμάσουν οποιαδήποτε κατάσταση μάχης ή platforming επιθυμούν.

Το Time Rewind θα περιορίζεται από έναν αριθμό Rewind Charges, αλλά αυτά μπορούν να ανακτηθούν ως drops σε όλο το Zaun, και ο συνολικός αριθμός των φορτίων μπορεί να αυξηθεί καθώς η ιστορία προχωράει. Επιπλέον, ο Ekko θα μπορεί να κατασκευάζει Gadgets που θα ενισχύουν το Time Rewind και τις άλλες ικανότητές του με πράγματα όπως μια προσωρινή αύξηση της ταχύτητας ή μια καταστροφική χρονική εκτόνωση μετά από ένα rewind.

Όπως και στο League of Legends, το Chronobreak είναι η απόλυτη ικανότητα του Ekko στο CONVERGENCE. Η ικανότητα λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο όπως και στο League of Legends και θα επιτρέψει στους παίκτες να μεταβούν σε μια προγενέστερη εικόνα του Ekko για να προκαλέσουν ανά πάσα στιγμή μια χρονική έκρηξη που προκαλεί τεράστια ζημιά και χτύπημα.Το Chronobreak φορτίζεται καθώς ο Ekko κάνει ζημιά στους εχθρούς, και μπορεί ακόμη και να αποκατασταθεί αν το χρησιμοποιήσετε κατά λάθος νωρίς, ενεργοποιώντας ένα Time Rewind στο σημείο πριν το χρησιμοποιήσετε!

Το Timewinder είναι η χαρακτηριστική επίθεση μεγάλης εμβέλειας του Ekko που του δίνει έναν άλλο τρόπο για να εξοντώσει οποιονδήποτε εχθρό είναι αρκετά ανόητος για να μπει στο δρόμο του.

Καθώς οι παίκτες περνούν από οποιοδήποτε επίπεδο, μπορούν να πετάξουν το Timewinder και να το δουν να επεκτείνεται μετά από μια καθορισμένη απόσταση. Το Timewinder θα προκαλέσει ζημιά καθώς κατευθύνεται προς τα εμπρός και θα προκαλέσει ζημιά στην περιοχή στην οποία καταλήγει, πριν γυρίσει πίσω στον Ekko και προκαλέσει ακόμα περισσότερη ζημιά καθώς επιστρέφει. Εκτός μάχης, το Timewinder θα είναι εξίσου χρήσιμο, καθώς μπορεί να τροφοδοτήσει ειδικές ηλεκτρικές πρίζες που βρίσκει ο Ekko καθώς διασχίζει την πόλη Zaun.

Η Parallel Convergence ήταν μία από τις ικανότητες που χρειάστηκαν τις περισσότερες προσπάθειες για να τελειοποιήσει ο προγραμματιστής Double Stallion, αλλά είναι μία από αυτές που φαίνεται ότι θα μπορούσαν να είναι οι πιο ζωτικές στις πολλές καταστάσεις ζωής και θανάτου στις οποίες αναμφίβολα θα βρεθεί ο Ekko. Η Parallel Convergence έχει να κάνει με την επιβράδυνση του χρόνου σε μια περιορισμένη κυκλική περιοχή γύρω από τον Ekko και έχει εφαρμογές εντός και εκτός μάχης.

Στη μάχη, η Parallel Convergence μπορεί να βοηθήσει τον Ekko να χειριστεί έναν σωρό εχθρούς ταυτόχρονα και τα βλήματα που θα εκτοξεύσουν. Ενεργοποιώντας την ικανότητα, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί πολύ πιο γρήγορα από την αντίστοιχη στο League of Legends, θα επιβραδύνετε οτιδήποτε βρεθεί στο διάβα της, εκτός από τον Ekko και άλλους πρωταθλητές που είναι πιο ανθεκτικοί στις επιδράσεις της. Εκτός μάχης, θα επιτρέψει στον Ekko να επιβραδύνει ορισμένα μηχανικά στοιχεία, όπως πλατφόρμες που καταρρέουν, αεραγωγούς φωτιάς, ανεμιστήρες και άλλα. Χρησιμοποιώντας αυτή την ικανότητα στο έπακρο, ο Ekko θα έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης.

Η τελευταία ικανότητα που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι παίκτες είναι η Phase Dive, και είναι αυτή που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Ekko για να τηλεμεταφερθεί σε έναν στόχο για να εκτελέσει μια καταστροφική επίθεση κοπής. Ωστόσο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε καταστάσεις όπου χρειάζεστε μια γρήγορη διαφυγή, καθιστώντας την ένα αρκετά ευέλικτο εργαλείο στο ρεπερτόριο του Ekko. Εκτός μάχης, το Phase Dive μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τηλεμεταφορά σε ειδικούς κόμβους στο Undercity και για να περάσει μέσα από κενά και τοίχους που διαφορετικά θα ήταν αδύνατο. Μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε κατά τη διέλευση του Zaun για να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να βάλουν τον Ekko σε μεγάλους μπελάδες.

Το CONVERGENCE κυκλοφορεί τώρα και είναι μόνο ένα από τα πολλά παιχνίδια που διαδραματίζονται στο σύμπαν του League of Legends και ακολουθεί άλλα παιχνίδια της Riot Forge όπως το Ruined King, το Hextech Mayhem, το The Mageseeker και το επερχόμενο Song of Nunu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss the News, Samurai!

Εγγράψου στο Newsletter του ggunews.gr για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα καυτά νέα στον κόσμο του Internet και της τεχνολογίας!
Newsletter