Ο πρωταγωνιστής του Community, Joel McHale, ο οποίος υποδύθηκε τον Jeff Winger, πιστεύει ότι η τρέχουσα απεργία του WGA θα αποτελέσει στην καθυστέρηση της ημερομηνίας της πολυαναμενόμενης ταινίας της σειράς . Το Community προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2009 και διήρκεσε 6 σεζόν. Εκπληρώνοντας τις προσδοκίες του καστ και του δημιουργού Dan Harmon, η Peacock ανακοίνωσε επίσημα τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι η ταινία βρίσκεται στα σκαριά.

Τα γυρίσματα για την ταινία του “Community” ήταν προγραμματισμένα για να πραγματοποιηθούν αυτό το καλοκαίρι, αλλά σε πρόσφατη του συνέντευξή του στο Collider ο McHale ανέφερε ότι η απεργία της WGΑ θα οδηγήσει σε μια επικείμενη καθυστέρηση. Ο ίδιος δήλωσε ότι  “Δεν είμαι ακριβώς σίγουρος, αλλά υποθέτω ότι δεν θα ξεκινήσει στην ώρα του”.


Αν και ακόμη δεν είναι κάτι επίσημο για τις ημερομηνίες που αφορούν τα γυρίσματα της ταινίας, είναι επιβεβαιωμένο ότι θα επιστρέψουν αρκετοί από τους αρχικούς πρωταγωνιστές της σειράς. Μαζί με τον ήδη αναφερόμενο Joel McHale ως Jeff θα τον συνοδεύσουν η Alison Brie ως Annie, η Gillian Jacobs ως Britta, ο Danny Pudi ως Abed, ο Donald Glover ως Troy, ο Jim Rash ως Κοσμήτορας Pelton και ο Ken Jeong ως Chang.

Είναι ακόμη άγνωστο αν η Yvette Nicole Brown θα επιστρέψει ως Shirley, αλλά είναι σίγουρο πως ο Chevy Chase, ο οποίος έπαιζε τον Pierce, δεν θα επιστρέψει. Ο Chase ήταν ήδη γνωστό ότι δεν θα ήταν δυνατό να παρευρεθεί στην ταινία μιας και ο χαρακτήρας του πέθανε ενδιάμεσα της 4ης και 5ης σεζόν λόγο δυσκολίας συνεργασίας συμπεριλαμβανομένου και ενός καυγά με τον Harmon τον συγγραφέα της σειράς.

About author
mm

Christos Devetzis

Δημιούργησα το Greek Gaming Universe με ένα σκοπό: να μαζέψω σε ένα μέρος άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Your email address will not be published. Required fields are marked *