Το Assassin’s Creed Mirage θα διαρκεί μόλις 25 ώρες για να το ολοκληρώσεις – ή και μόλις 20, αν δεν είσαι “completionist”.

Σε μια συνέντευξη με τον Γάλλο YouTuber Julien Chièze ο lead producer της Ubisoft, Fabian Salomon, επιβεβαίωσε ότι κατά τη διάρκεια εσωτερικών δοκιμών παιχνιδιού, οι περισσότεροι παίκτες χρειάστηκαν περίπου 20 ώρες για να ολοκληρώσουν το Mirage αν “βιάζονταν” και “25-30 ώρες για τους completionists”.

“Δεδομένου ότι κάνουμε πολλά playtesting εσωτερικά στη Ubisoft, είναι μέρος της διαδικασίας μας, θέλουμε πραγματικά να έρθουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στους παίκτες, οπότε θα πούμε ότι οι τελευταίοι χρόνοι παιχνιδιού που έχουμε λάβει είναι κατά μέσο όρο γύρω στις 20-23 ώρες”, δήλωσε ο Salomon.

Συγκριτικά, το site How Long to Beat υποδεικνύει ότι ο προκάτοχος του, το Assassin’s Creed Valhalla, χρειάζεται περίπου 60 ώρες για να ολοκληρωθεί αν προσπαθείτε να παίξετε μόνο την κύρια ιστορία, 96 ώρες αν ασχοληθείτε με τις παράλληλες αποστολές και περίπου 143 ώρες αν προσπαθείτε να ολοκληρώσετε τα πάντα.

About author
mm

Christos Devetzis

Δημιούργησα το Greek Gaming Universe με ένα σκοπό: να μαζέψω σε ένα μέρος άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Your email address will not be published. Required fields are marked *