Το ολοκαίνουργιο, πολυσυζητημένο αλλά και αργοπορημένο παιχνίδι της Frictional Games, έρχεται επιτέλους για να μείνει στις 23 Μαΐου, έπειτα από μια σειρά από delays. Αρχικά το initial release του ήταν στα μέσα Μαρτίου, αλλά όπως δήλωσαν οι ίδιοι οι developers, ”Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο παραπάνω για να βελτιώσουμε το παιχνίδι και να βεβαιωθούμε ότι όλα θα είναι τέλεια πριν το release”.

Αρκετά όμως με αυτά, ας περάσουμε στο ζουμί του παιχνιδιού. Είστε ο Γάλλος στρατιώτης Henri Clément, παγιδευμένος σε ένα αποπνικτικό καταφύγιο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, έχοντας μόνο ένα όπλο, μια γεννήτρια που παίζετε αν βγάλει τα μισά του παιχνιδιού και διάφορα αντικείμενα crafting για να αποκρούσετε τις όποιες απειλές σας παρουσιαστούν.

Όπως και άλλοι τίτλοι της Frictional Games, το The Bunker ”λειτουργεί ως ένα First-Person horror (game), όπου σας κυνηγά κάποιο είδους πλάσματος και εσείς έχετε σαν στόχο να ξεφύγετε”, λέει ο ιδρυτής και developer Thomas Grip.

Στη δημοσιότητα επίσης δόθηκε ένα δεκάλεπτο gameplay, για να δείξει μερικά parts του storyline και ο κόσμος ήδη το λατρεύει. Αυτό που μπορούμε να ξεχωρίσουμε είναι η βελτιωμένη eerie ατμόσφαιρα, που σίγουρα θα χαρίσει μια διαφορετική και φρέσκια εμπειρία από τις προηγούμενες κυκλοφορίες.

Ακολουθεί το Gameplay:

About author
mm

Σίμος Παναγιωτίδης

Me? Heheu, just hanging around

Your email address will not be published. Required fields are marked *