Αρκετοί fans τις πασίγνωστης εταιρίας From Software, η οποία ευθύνεται για την δημιουργία των δημοφιλών “Soulslike” παιχνιδιών της, αναρωτιούνται γιατί το “ξεχασμένο παιδί” της εταιρίας εμφανίζεται για άλλη μια φορά στο φως της δημοσιότητας.

Το Bloodborne είναι ένα action role-playing παιχνίδι, αναπτυγμένο από την From Software και κυκλοφόρησε το 2015 για το PlayStation 4. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός κυνηγού στην πόλη Yharnam, μιας πόλης με καταραμένα πλάσματα και μυστικά. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι η επιβίωση του χαρακτήρα καθώς προχωράει σε μια απείθαρχη πόλη γεμάτη με τέρατα και αδίστακτους κυνηγούς. Παρά τις προσδοκίες των οπαδών της εταιρίας για την κυκλοφορία του Blooborne σε PC όπως άλλοι αποκλειστικοί τίτλοι παιχνιδιών, όπως το God of War του 2018, το Bloodborne φαίνεται ότι δεν θα έρθει στο PC σύντομα εάν όχι ποτέ.


Την 1η Μαΐου παρατηρήθηκε μια ξαφνική αύξηση ενδιαφέροντος από τους fans του Souls-like community όταν ένα πρόσφατο tweet από τον RinoTheBouncer ένας gaming content-creator στην πλατφόρμα του twitter. Το συγκεκριμένο tweet που έκανε το Bloodborne να επανέλθει στην δημοσιότητα περιείχε μη ανακοινωμένα sequels παιχνιδιών της Sony συγκεκριμένα το Ghost of Tsushima 2, Bloodborne 2, The Last of Us Part 3 και Uncharted 5, βάζοντας τους παίκτες στην θέση να διαλέξουν ένα από αυτά τα games να λάβουν μια συνέχεια στην ιστορία τους και τα υπόλοιπα δεν θα μπορούσαν να ξαναδούν το φως της ημέρας.

Μέσω αυτού του tweet αρκετοί πίστεψαν ότι ο λόγος που το Bloodborne επέστρεψε στο φως της δημοσιότητας ήταν επειδή ήλπιζαν ότι το Bloodborne θα έπαιρνε το sequel ή θα ερχόταν επίσημα σε PC. Δυστυχώς το Bloodborne μπορεί να μην λάβει ποτέ κάποιο sequel πέρα από το ήδη υπάρχον DLC που έχει μιας και η From Software δεν υπόσχεται πάντα κάποια συνέχεια στα παιχνίδια της.

 

About author
mm

Christos Devetzis

Δημιούργησα το Greek Gaming Universe με ένα σκοπό: να μαζέψω σε ένα μέρος άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Your email address will not be published. Required fields are marked *