Ένα από τα πιο πολυβραβευμένα και αγαπημένα games, το Red Dead Redemption 2 βρίσκεται σε προσφορά στο Steam. Μέχρι τις 28 Απριλίου, μπορείτε να ζήσετε τις περιπέτειες του outlaw, Arthur Morgan, με μία απίθανη έκπτωση -67% στην κανονική έκδοση και -70% στην Ultimate Edition.

Το Red Dead Redemption 2 είναι ένα action-adventure video game που διαδραματίζεται στη δύση των Ηνωμένων Πολιτειών στη δεκαετία του 1890. Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο του Arthur Morgan, ενός μέλους μιας συμμορίας που ζει εκτός νόμου και αγωνίζεται για επιβίωση κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής της ιστορικής εποχής. Το παιχνίδι εξιστορεί μια συναρπαστική ιστορία γεμάτη ανατροπές και αποκαλύψεις, ενώ παράλληλα παρουσιάζει την κληρονομιά και τις προκλήσεις της δύσης της εποχής.

Βρείτε το με λιγότερο απο 20€ πατώντας εδώ.

Το Red Dead Redemption 2 έχει κερδίσει αρκετά βραβεία και διακρίσεις από την κυκλοφορία του το 2018. Κέρδισε το βραβείο “Best Narrative” και το βραβείο “Best Performance” για τον ηθοποιό Roger Clark στα βραβεία Game Awards του 2018. Επίσης κέρδισε το βραβείο “Best Audio Design” και το βραβείο “Best Score/Music” στα βραβεία Game Audio Network Guild του 2019. Εκτός από αυτά, το παιχνίδι έχει κερδίσει και άλλα βραβεία και υποψηφιότητες από διάφορες διοργανώσεις, και συνολικά θεωρείται ένα από τα καλύτερα και πιο αξιόλογα παιχνίδια όλων των εποχών.

About author
mm

Christos Devetzis

Δημιούργησα το Greek Gaming Universe με ένα σκοπό: να μαζέψω σε ένα μέρος άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Your email address will not be published. Required fields are marked *