Το INSIDE είναι ένα παιχνίδι που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και είναι ένα από τα καλύτερα στο Nintendo Switch και είναι διαθέσιμο προς το παρόν για 2 ευρώ. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το παιχνίδι κοστίζει κανονικά 20 ευρώ, αυτό αντιπροσωπεύει μια τεράστια εξοικονόμηση 90 τοις εκατό, πράγμα που σημαίνει ότι η προσφορά θα είναι διαθέσιμη μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, αυτή η προσφορά στο Nintendo θα είναι διαθέσιμη μόνο μέχρι τις 21 Μαΐου.

Το INSIDE είναι ένα παιχνίδι puzzle-platform game που κυκλοφόρησε το 2016. Στο παιχνίδι, ο παίκτης αναλαμβάνει τον έλεγχο ενός αγοριού που προσπαθεί να διαφύγει από έναν εφιαλτικό κόσμο γεμάτο με παγίδες, εχθρούς και μυστηριώδεις πειραματόζωα. Το παιχνίδι χρησιμοποιεί μια μοναδική σκοτεινή ατμόσφαιρα, ενώ το gameplay επικεντρώνεται στην επίλυση γρίφων και στις πλατφόρμες.

Το INSIDE έχει κερδίσει αρκετά βραβεία απο το 2016.Κέρδισε το βραβείο “Artistic Achievement” το 2017, τα βραβεία “Best Independent Game“, “Best Art Direction“, “Best Visual Art” το 2016. Επίσης κέρδισε το Βραβείο “Camera Direction in a Game Engine“και το Βραβείο “Best Audio“.

Βρείτε το πατώντας εδώ.

About author
mm

Christos Devetzis

Δημιούργησα το Greek Gaming Universe με ένα σκοπό: να μαζέψω σε ένα μέρος άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Your email address will not be published. Required fields are marked *